PDA

View Full Version : Cum Dumnezeu?

Adrian Basalic
01-25-2008, 01:15 PM
Clubafaceri.ro e partener Google?

http://www.scarlatescu.ro/2008/01/24/clubafaceriro-parteneri-google-in-romania/

se duce dracu si Google.

Krumel
01-25-2008, 01:19 PM
Holly crap. :eek:

Lasa-i sa fie.

Necropsique
01-25-2008, 01:37 PM
Asta chiar ca e tare. Cred ca sunt parteneri si pe partea de spam..

darkstar_tfd
01-25-2008, 02:00 PM
Google Apps e implementat in UK de ceva vreme. Stiu spre exemplu ca foloseam haabaamail ( si inca folosesc defapt ), powered by Google, si mai sunt si altele.

Chestia ciudata e ca desi clubafaceri au fost raportati de atatea ori la G pt ca faceau spam fara rusine, uite ce se intampla...

Krumel
01-25-2008, 02:06 PM
E vorba de bani si aprteneriate, nu de spam. Google deschide ochii cand vrea.

Oricum, parteneriatul asta nu inseamna mare lucru.

Deja tind sa dau crezare aberatiilor de genul: "google.ro e corupt deja", "oamenii din google.ro apartin unor firme si isi fac treburile lor", "chiar si aici s-au gasit romanii sa isi lase amprenta".

O sa vedem in viitor ce si cum.

laufer
01-25-2008, 02:15 PM
Unde este romanul trebuie sa fie si favoritismul.

darkstar_tfd
01-25-2008, 04:57 PM
Astea sunt chestii de suprafata. Pana la urma tu ca webmaster trebuie sa vezi cum sa faci sa ajungi sus, nu sa iti pese ca ala a facut un parteneriat nu stiu de care sau ca unii si altii is favorizati.

E clar ca G. nu o sa lucreze la vedere, nu ii poate obliga nimeni sa o faca.

Ovidiu
01-25-2008, 05:16 PM
Cum se spunea si prin comentariile de prin blog, pana nu vedem parafa Google pe un comunicat, sunt doar niste vorbe-n vant ale unor gigei care stiu sa "integreze" Google Apps unui fra^H^H^H doritor.

iskanderul
01-26-2008, 03:10 PM
ma intreb care sunt conditiile sa devii paterner? stie cineva?

darkstar_tfd
01-26-2008, 03:53 PM
Nu stiu,ca nu m-am interesat niciodata da asa ceva, dar daca ai amici prin UK poti sa intrebi ca sigur stiu ei despre asa ceva. Daca nu gasesti pe cine sa intrebi, lasa-mi un PM si te directionez eu.

evolution
01-27-2008, 12:43 AM
Referitor la spam stiti vorba aceea: hotul neprins=negustor cinstit. Maine-poimaine o sa conduca vreo brigada anti-spam de la Google :)

darkstar_tfd
01-27-2008, 02:00 PM
Pai vreo 5 persoane le cunosc eu care au raportat site-ul pt spam !

E cam exagerata faza

kirov
01-28-2008, 11:35 PM
nu cred ca tu te duci la google cu o cerere de parteneriat, mai degraba vin ei daca sunt interesati

Aurel63
01-29-2008, 11:33 AM
Hai sa va spun ce am observat eu:
clubafaceri.ro - 1.350.000 pagini indexate - 80-100 mii vizitatotri/zi, 4 pagini per vizitator

In comparatie:
federal.ro - 21.600 pagini indexate - 27.000 vizitatori/zi, 3 pagini per vizitator

Stau si ma intreb cum de clubafaceri a ajuns la atatea pagini inexate...

PS Despre clubafaceri am aflat intamplator, era in semnatura unei admin de pe celalalt forum de seo, m-a facut curios chestia asta si asa am ajuns la el.
Sincer, am fost dezamagit de site. Dar ma rog, scopul scuza mijloacele, stiu dansii mai bine ca mine.

Si vorba lui Krumel, ce le va aduce parteneriatul? Probabi nimic concret.

PiticStyle
02-04-2008, 12:03 PM
Eu am avut o experienta placuta cu cei de la ClubAfaceri! A fost prima data cand am simtit o schimbare de mentalitate a romanului! Dupa ce am inscris un site in director-ul respectiv am fost sunat de catre un administrator foarte gentil care a incercat sa imi explice ce avantaje am atata timp cat exist in directorul lor, ce sa fac ca sa fiu mai bine promovat, spre exemplu ca ar trebui sa oferim un discount cat de mic pentru ca ei in fiecare miercuri trimit oferta firmelor ce ofera discount la 13.000 sau 130.000 de utilizatori. Toate astea mi-au fost spune fara sa imi "bage pe gat" sa cumpar un link pe prima pagina sau vreun serviciu prin care sa fie site-ul mai bine expus.

Din partea mea ClubAfaceri a dat dovada de profesionalism, fapt ce se vede si in statisticile trafic.ro, de la vizite si pana la afisari

darkstar_tfd
02-04-2008, 12:06 PM
Ideea e ca sunt spammeri pana la urma.

Totusi ne legam de probleme de etica si nu prea are rost sa vorbim despre asta, ne indepartam de subiect.

Necropsique
02-04-2008, 01:53 PM
Din partea mea ClubAfaceri a dat dovada de profesionalism, fapt ce se vede si in statisticile trafic.ro, de la vizite si pana la afisari

Tin sa te contrazic. Ce vezi in trafic.ro e dovada de cel mai penal spam posibil. Sunt unele cuvinte cheie a caror SERPS sunt infectate de rezultatele lor.

De cate ori am intrat pe site-ul lor, din Google in urma unei cautari, mi s-au servit numai pagini fara absolut nici o legatura cu ceea ce cautam.

E si asta profesionalism, dar pe partea de black hat. Un hot daca nu e prins da si el dovada de profesionalism...

Ovidiu
02-04-2008, 02:39 PM
Si cate raportari la Google ati facut? :P Eu am cel putin una pentru site-ul asta tocmai fiindca m-au enervat cu "rezultate" fara nici o valoare.

hcs
02-04-2008, 07:39 PM
Alo - ce-i cu voi oameni buni? voi chiar nu cititi nica?
ORICINE poate ce a facut clubafaceri cu google...si nu trebuie sa inchei nici un parteneriat nimica...doar sa respecti regulile google. Cine e interesat poate sa arunce o privire aici http://www.google.com/a/help/intl/en/admins/partners.html