View Full Version : just Ianna
Ianna
01-24-2008, 04:49 PM
Salut`are tuturor si bine v-am (re)gasit.
Cum am aterizat pe forum ... probabil nu conteaza foarte mult insa guys atentie ieri ati avut probleme cu hosting-ul (sau anyway ieri seara la mine).
Cine sunt? Doar o tipa cu ceva cunostinte in mai toate domeniile legate de web. Consider, totusi, ca ma pricep mai bine la design decat la seo sau coding(dar nu-s chiar paralela nici la astea). Tot ce stiu am invatat singurica...si tot ce voi stii iar tot singura voi invata asa ca forumul vostru are urarile de bine si succes din partea mea.
BTW imi place mult mai mult cum e structurat forum-ul.:D
Merci ca existati pentru a ne ajuta reciproc si Succes in tot ce faceti
bloggero
01-24-2008, 05:30 PM
Bine ai venit 'just Ianna' !
- de hosting ... am dat un restart si sa rezolvat, da' cred ca vazusem tirziu
darkstar_tfd
01-24-2008, 05:34 PM
Salut Ianna, bine ai venit.
In ce domeniu lucrezi ?
Bine ai venit! Deja esti activa pe forum ceea ce este cat se poate de bine, mai ales acum, la inceput!
Krumel
01-24-2008, 06:12 PM
Salut Ianna si bine ai venit.
Avem 2 fete momentan pe forum, ar fi bine baietii sa se poate ca niste adevarati domni. :D
laufer
01-24-2008, 06:37 PM
Bine ai venit!
Cred ca majoritatea de pe aici tot singuri au invatat
Ianna
01-24-2008, 07:27 PM
merci de primire
@darkstar_tfd sunt web design freelancer si... sper eu sa gasesc aici un forum mai capabil din multe pct de vdr... Eu sper sa fiu cat se poate de activa ca si membru insa timpul nu imi va permite mereu...Avand in vedere ca nu toate proiecte cer efectiv doar design ..de cateva ori chiar am incercat sa mai angajez pe careva sa ma mai ajute cu ceva (fie ca nu am stiut eu sa fac, fie ca nu am avut timp) insa sunt cam dezamagita de ce ofera romanii.
Pana acum am postat joburi pe forumuri gen digitalpoint - unde am fost multumita, s-a bagat cine a stiut clar ca poate sa faca ceva...de la o vreme am incercat usor usor sa ma indrept catre forumuri romanesti, sperand ca voi avea mai mult de castigat - ex aceeasi limba so nu exista interpretari gresite..etc- dar trebuie sa recunosc ca din ce am postat pe forumuri romanesti (ultimele 2luni am postat 2 sau 3 job-uri)foarte putini imi inspira incredere si si mai putin fac ce promit.
darkstar_tfd
01-24-2008, 11:24 PM
Eh aici conteaza si cu cine lucrezi. Daca deja cunosti pe cineva de pe forum de foarte multa vreme stii clar cu cine colaborezi.
Ianna
01-25-2008, 12:50 AM
era o vorba "la teorie suntem buni toti, practica si seriozitatea ne omoara."
acidhouse
04-17-2008, 04:08 PM
enjoy......
sobolanu
04-18-2008, 02:44 AM
Ianna, fiecare e īncepător la rāndul lui. Tu spui că ești un designer bun, și ăsta e un lucru. Dacă vrei să īnveți programare sau seo, este destul de simplu. Se spune că māncānd īți vine pofta. Personal, īmi place să citesc cāt mai mult și să discut cāt mai mult despre seo. Sunt un īnvățăcel și ca antreprenor web trebuie să știu și asta. Nu e mare chestie. Dar trebuie.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.