View Full Version : Ceva modificari in SERPs?
Krumel
01-22-2008, 07:31 PM
Ceva modificari in SERPs?
Sau doar mi se pare mie.
Am observat ca pe dc-urile regionale sint ceva miscari.
Aveti vreo experienta dinasta?
darkstar_tfd
01-22-2008, 07:55 PM
Si eu am vazut miscari pe regionale. Au fost insa si chestii pe care le asteptam sa se intample si nu s-au intamplat, deci e un pic mai complicata situatia
cam la cat timp se fac modificarile?
Krumel
02-05-2008, 10:05 PM
Cam la o saptamana...asa am observat in ultimul timp.
allergic
02-20-2008, 08:51 AM
in ultimele zile am observat niste fructuatii mari, diferite de ce am vazut pana acum ! Site-ul meu de anunturi (http://anunturi-gratuite.prahova-online.com) lupta ca un erou . Lucrul asta se intampla de 3 zile si anume : dimineata cand ma trezesc site-ul este pe pozitia 5-6 pentru cautarea "anunturi", dar nu rezista decat cateva ore si apoi inapoi la locul lui pe pozitia 10.
Am mai vazut fructuatii, dar nu asa..sa se schimbe situatia in fiecare zi decat pt cateva ore. Sa speram ca pana la urma va castiga locul ala 5 sau 6..., concurenta este destul de mare.
A mai observat cineva asa ceva pana acum?
Neah... Acelasi loc fruntas la majoritatea proiectelor... Nici o schimbare la mine-n curte...
darkstar_tfd
02-20-2008, 10:49 AM
Am observat, schimbari si de la ora la ora. Fie inca in DC pt RO, fie schimbari in algo.
Am mai scris aici (http://jmihai.ro/index.php/SEO-news-articles/This-is-how-Google-plays.html) despre asta.
Aurel63
02-22-2008, 01:13 PM
Am observat, schimbari si de la ora la ora. Fie inca in DC pt RO, fie schimbari in algo.
Am mai scris aici (http://jmihai.ro/index.php/SEO-news-articles/This-is-how-Google-plays.html) despre asta.
Vezi ca pe blogul tau ai niste linkuri scrise gresit:
http://jmihai.ro/index.php/About-me.html
Modifca likul catre ukww forums.
PS Interesnt postul de administrator, tre sa stii un pic engleza. Daca insa trebuie sa stii si tutoriale, nu ca ar fi greu, la abundenta de materiale gasite pe net, dar atunci nu mai esti administrator, parca-i zice copywriter; plus ca, daca mai ai si talente de optimizare onpage...
Da un PM, sunt curios despre, nu promit ca, chiar daca corespiund si trec un eventual test, voi aplica pentru job.
Pt inceput pot spune ca am 44 de ani, deci corespund ca varsta!
Stefan
02-27-2008, 09:26 PM
Astazi am observat si eu o urcare de trei pozitii in google.ro pentru unul din site-uri
robyroy
02-28-2008, 01:54 AM
La mine, de ceva zile sunt fluctuatii destul de mari. Ba sunt pe prima pozitie, ba ma arunca in pagina a treia.
darkstar_tfd
02-28-2008, 11:31 AM
Vezi ca pe blogul tau ai niste linkuri scrise gresit:
http://jmihai.ro/index.php/About-me.html
Modifca likul catre ukww forums.
PS Interesnt postul de administrator, tre sa stii un pic engleza. Daca insa trebuie sa stii si tutoriale, nu ca ar fi greu, la abundenta de materiale gasite pe net, dar atunci nu mai esti administrator, parca-i zice copywriter; plus ca, daca mai ai si talente de optimizare onpage...
Da un PM, sunt curios despre, nu promit ca, chiar daca corespiund si trec un eventual test, voi aplica pentru job.
Pt inceput pot spune ca am 44 de ani, deci corespund ca varsta!
Aurel, merci de raspuns si merci pentru informatia in legatura cu site-ul. Acum am corectat.
Eu te invit sa imi trimiti un email sa vedem cum stam :)
Merci
Stefan
02-29-2008, 04:32 PM
La mine a cazut din nou site-ul :(
Krumel
06-11-2008, 12:01 PM
Observ niste "sarituri" destul de mari pe .ro
Sa fie din cauza noului update (http://www.seo-romania.com/forum/showthread.php?p=2289)?
Scorillo
06-11-2008, 02:08 PM
da... acu' am remarcat si eu ca am mai sarit cateva locuri in sus. iar incepe google sa danseze si noi ne uitam cu pasiune la miscarile lui, de parca ar fi vreo dansatoare de samba.
Krumel
06-11-2008, 04:01 PM
E confuza treaba ca nu mai stii daca se datoreaza modificarilor facute de tine sau e de la...sursa.
laufer
06-11-2008, 04:51 PM
Eu unul nu am vazut nici o modificare. Sunt pozitionat tot pe primul loc pentru cautarile care ma interesesaza
si la mine pe .ro s-a modificat in bine am sarit de pe 3 pe 2 pe un keyword
Chaos
06-13-2008, 12:06 AM
Eu am avut o serie de fluctuatii destul de ciudate in urma cu vreo 2 saptamani. Problema e ca au venit in urma unor modificari onpage... vorba lui Krumel: nu mai stii daca e de la tine sau e dance.
Lucrurile au reintrat insa in normal.
Un lucru pe care l-am observat sunt actualizarile mult mai dese in serps in ultima vreme.
Pustiu
06-13-2008, 11:23 AM
Eu cred ca suntem intr-o perioada de tranzitie pentru Google. E din ce in ce mai greu sa optimizezi pentru ca nu mai esti sigur(sau aproape sigur) ca faci bine ceea ce faci. Fluctuatiile in SERP de la o zi la alta, modificarea importantei unor variabile pe care Google le ia in seama atunci cand te claseaza intaresc aceasta idee. E normal ce face Google. Testeaza, testeaza si iar testeaza, parca mai activ ca altadata, si ma astept ca in curand sa aiba o cu totul alta fata.
Deocamdata avem senzatia ca doar se joaca cu nervii nostri. Sper sa ne contrazica pana nu ne lasa nervii. ;)
Krumel
06-13-2008, 12:39 PM
Pe engleza multi raporteaza scaderi de trafic pana la 90% din SERPs.
Unii spun ca ar fi un nou algoritm care e testat.
O sa vedem...
octav
07-07-2008, 03:01 PM
Mie mi se intampla ceva ciudat cam de o luna, am 2 keyworduri pe care le urmaresc pentru un site , pozitia in cautari se modifica de la o zi la alta, cand e pe locul 3-4, cand pe 18-20. Mi se pare cam mare diferenta si e aiurea ca se modifica de la o zi la alta atat de mult.
Singurul lucru din site care ar influenta asta este un tag cloud care afiseaza cautari random la fiecare refresh. Sa fie asta atat de important ?
Krumel
07-07-2008, 03:50 PM
Ma indoiesc.
Fa un test si scoate-l. Ne spui dupa.
Vezi si de IBL-urile concurentei.
tataraseni
07-10-2008, 10:17 AM
e o noua modificare in SERP sau am eu doar impresia ?
Krumel
07-10-2008, 11:31 AM
Ceva, ceva.... am vazut niste noi veniti la cateva cautari.
Faza e ca nu am mai urmarit de mult rankul pe cuvintele alea...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.