PDA

View Full Version : Webmaster Tools mort

tataraseni
11-19-2008, 02:31 PM
De exat doua saptamani, adica din 5 noiembrie, informatiile din webmaster tools nu au mai fost actualizate la mine ? Nu stiu daca sunt un caz singular dar m-a cam lovit in partile moi... imi facusem un ritual in a verifica saptamanal ce se mai intampla cu site-urile administrate...

Acum incerc sa deslusesc datele din Analytics ca sa compensez lipsa...

Voi ati observat ceva similar sau sunt singur ?!

aligaby
11-19-2008, 03:31 PM
Pe perioada "Furtuna in SERP" se actualizau zilnic. Acum s-a mai linistit, primesc informatii in acelasi ritm de dinainte de agitatia lui google. De exemplu la erori crawler am o actualizare de pe 18.11. iar in analiza continut pe unele siteuri nu a mai fost actualizat de pe 9-12.11

Krumel
11-19-2008, 03:38 PM
Cred ca mai degraba Webmaster Tools e Confusion Tools for Webmasters.

Poate candva se vor lamuri treburile.

tataraseni
11-19-2008, 03:42 PM
Pe perioada "Furtuna in SERP" se actualizau zilnic. Acum s-a mai linistit, primesc informatii in acelasi ritm de dinainte de agitatia lui google. De exemplu la erori crawler am o actualizare de pe 18.11. iar in analiza continut pe unele siteuri nu a mai fost actualizat de pe 9-12.11

Pai stai relativ bine, la mine din 5 noiembrie nu mai misca nimic...

eugen
11-19-2008, 04:51 PM
Si eu la categoria Diagnostics -> Web crawl am inregistrari din 16 noiembrie.

In schimb, in sectiunea Statistics -> Top search queries nu-mi mai apar inregistrarile din ultima saptamana.

2sharp
11-19-2008, 11:14 PM
Si eu la categoria Diagnostics -> Web crawl am inregistrari din 16 noiembrie.

In schimb, in sectiunea Statistics -> Top search queries nu-mi mai apar inregistrarile din ultima saptamana.

Same here.

Ce folositi in lipsa Webmaster Tools?

tataraseni
11-21-2008, 12:50 PM
Se pare ca romanii de la Google ne citesc :) altfel nu-mi explic cum si-a revenit brusc si deodata webmaster tools :) ultimile date le am din 17 noiembrie :)

eugen
11-21-2008, 06:15 PM
Da, şi-a revenit şi secţiunea "Top Search Queries"