PDA

View Full Version : Schimbari in modalitatea de indexare a paginilor ?

darkstar_tfd
10-26-2008, 02:34 PM
Schimbari in modalitatea de indexare a paginilor ?
Nu pot sa dau exemple cu linkuri, motivele cred ca le intelegeti majoritatea -> e vorba de ceva proiecte de-ale mele. O sa incerc sa explic (,) cat mai pe larg situatia.

Situatia

Se da un subdomeniu nou, se monteaza un blog ( WP ) se creaza categoriile de care e nevoie, se adauga 3 posturi, se creaza si ceva taguri ( stiu ca sunteti multi impotriva tagurilor, dar le folosesc - sugestii si critici si pe chestia asta sunt acceptate ). Apoi se monteaza una bucata link pe un alt blog + in main domain in speranta unei indexari rapide. Pe celalalt blog, spiderul trece peste continut foarte des ( e la fast crawling oricum ). Astept cca 4-5 zile. Apare in index doar prima pagina a blogului nou creat.

Linking ... ?

Linkuiesc si posturile interioare, in speranta ca totul se va desfasura mai rapid. Mi le ia google si pe alea, dar nimic altceva. Astept de ceva bucata de vreme.

Intre timp, mai creez inca un blog, de data asta intr-un subfolder. Aceeasi situatie cu cea descrisa mai sus.

Spiderul

Spiderul trece peste site, nu indexeaza insa, asta din ce am vazut eu din logs. Nu am adaugat inca la webmaster tools, urmeaza sa o fac.

A mai avut cineva cazuri asemanatoare in ultima vreme ? S-a schimbat cumva modalitatea de indexare si trebuie primite per pagina in parte linkuri din exterior ?

Rezolvare ?
Astept raspunsuri cu sugestii si exemplificari si multumesc anticipat.

T.Francisc
12-28-2008, 07:10 PM
eu am aceasi problema. prima pagina este indexata. cand caut cu
site:numedomeniu.ro imi gaseste foar prima pagina. e vorba de un blog pe blogspot, de 8 zile e facut. am 16 articole.

cand caut dupa o anumita fraza de pe blog apar in google dar link-ul la care ma trimite este tot prima pagina.

iar la webmasters tools arata ca ieri a fost scanat blogul. probleme nu exista.

o fi vreo problema de la html ? pentru ca am instalat un template de pe net.

cine ne poate ajuta?