View Full Version : Caut content writeri/rewriteri
miromulus
01-19-2008, 02:47 PM
Candidatul trebuie sa (stie mai multe lucruri decat e necesar) Oferim (bani putini si multa munca interesanta), ba chair bonusuri. Sa nu uitam ca vei avea sansa sa lucrezi intr-o echipa tanara, plina de entuziasm si motivata (de o potentiala sansa undeva in viitor).
Suna cunoscut? Ei bine, la noi e mai simplu. Trebuie sa cunosti limba engleza bine si:
- vei lucra de acasa
- cu contract de comision
- orele si castigul ti le stabilesti singur.
Din nou suna cunoscut? Nu suntem o retea MLM si ce am postat mai sus e real. Avem nevoie de angajati care sa stie bine limba engleza si sa poata reformula articole rapid. Castigul depinde de voi dar se poate ajunge fara probleme la 30 de mil net pe luna, lucrand legal.
De asemenea, caut si un linkbaiter pentru site-uri in engleza. Cei care nu stiu nici macar termenul, nu pot aplica la job :)
Aurel63
01-24-2008, 10:53 AM
Interesant anunt; ceva detalii?
1. Nu ajunge sa cunosti limba engleza ca sa scrii bine. Exemplu: poti dezvolta sectiunea de articole a unui site de dating in romana? poate da , poate nu, desi cunosti foarte bine limba. Deci despre ce nisa este vorba?
2. pomenesti de bani putini si munca multa dar interesanta; un pic mai incolo spui ca e poate ajunge usor, fara probleme la 30 de milioane/luna. Nu cumva te contrazici putin?
3. sunt interesat si astept detalii aici pe forum, sau daca e asa mare secret, un pm e ok.
PS Merge si linkbaiter! Ceva mai multe detalii despre comisioane... tot bani putini si munca interesanta?
Motiveaza-ma te rog, transmite-mi un mesaj care sa ma convinga! Cine stie, poate ai gasit gaina cu oua de aur! (daca eu ajung la 30 mil pe luna, probabil vei castiga si tu ceva)
PPS Hai ca glumii, n-o lua in nume de rau!:)Oricum, daca am depasit limita bunului simt, imi voi cere scuze, fiindca asa se cade.
Si inca o intrebare: care e diferenta intre writer si rewriter: cumva cel din urma copiaza sau traduce dintr-o limba in alta? iar celalalt creeaza pur si simplu continut?
miromulus
05-27-2008, 04:27 PM
Hmmm, se pare ca nu am mai dat de prea multa vreme pe aici (scuze Krumi :( ) Ca sa raspund
1a. Evident ca nu ajunge dar e absolut necesar sa o cunosti.
1b. Nu am o nisa anume. Clientii sunt destul de diversi. Totusi, majoritatea sunt clasicele financial, legal, health
2. Inceputul mesajului este o parodie a unui mesaj standard pentru scamatoriile gen MLM, scamurile legate de work from home, etc. Revenind cu picioarele pe pamant, se poate chiar depasi suma de 30 de milioane. Evident e nevoie de multa munca. Un writer bun are nevoie de 5-6 zile pe saptamana si 8-10 ore pe zi sa atinga acest target.
3. Nu-i nici un secret ce facem. Si ca tot suntem pe un forum de SEO - jobul nostru e sa cream continut pentru site-uri (in mod special pentru SEs).
Jobul de linkbaiter a fost ocupat pentru perioada cat a fost necesar. Daca reapare ceva si nu mai e disponibil ex-ul, o sa apar din nou cu palaria in mana. :)
Numai bine si... anuntul e inca valabil
P.S. writerul creeaza, rewriterul il plagiaza :D
roxana.stingu
10-01-2008, 07:19 PM
Nu s-a revenit sa se anunte daca s-a ocupat postul sau nu asa ca imi incerc si eu norocul. Daca mai exista postul pentru writer/rewriter astept un semn si discutam despre experienta si alte detalii.
Krumel
10-01-2008, 08:29 PM
Sa speram ca miromulus mai e inca interesat.
Roxana, poti incerca un anunt si pe site-ul de Joburi Seo (http://joburi.seo-romania.com/).
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.