PDA

View Full Version : Hi, I'm not a PC

Mediaconvertor
09-23-2008, 05:28 PM
I'm a human being!
Am 28 de ani si viata mi-a rezervat pentru acest moment al existentei mele, task-uri SEO/SEM. Am ajuns aici ca sa va fur meseria deoarece, asa cum am invatat din batrani, ea nu se invata ci se fura. De origine sunt din cel mai frumos oras al tarii, Braila si dupa un sejur de cca 4 ani in al 2-lea cel mai frumos oras al tarii, Iasi, am ajuns langa granita aia buna a tarii, Oradea. Imi dau cu parerea dar fara a avea pretentia de detinator al adevarului absolut, despre networking, os x, mass media, public relations, marketing. In principiu, ceea ce stiu sigur e ca nu stiu nimic ;)
Detest corporatiile (lucrez intr-una), Google (lucrez cu el) si blogurile (am unul) dar ca sa le pot ura in continuare si cat mai eficient, trebuie sa le cunosc din ce in ce mai bine si sa-mi fac treaba la job! :)

Krumel
09-23-2008, 05:34 PM
Bine ai venit.... nu ne-ai spus numele.. :p

Te astept la cat mai multe discutii.

Ducu
09-23-2008, 08:06 PM
salut bine ai venit.
mediaconvertor e un site care face foarte bine conversii video, e al tau cumva ?

Mediaconvertor
09-23-2008, 08:47 PM
Salut,
din nou. Ma numesc Ciprian Alexei. Mediaconvertor este echipamentul in care se baga fibra optica si din care-ti iese un utp pe care-l bagi in placa de retea sau alt echipament de retea. E un ID pe care l-am ales cand eram in Iasi si lucram la un ISP. Trebuia sa-mi gasesc un ID si pentru ca aveam un mediaconvertor pe birou, alegerea a venit de la sine :) Nu am siteuri importante online. Doar un blog amarat si cateva domenii care sper sa se concretizeze asap.

bloggero
09-26-2008, 02:01 AM
Salut,
din nou. Ma numesc Ciprian Alexei. Mediaconvertor este echipamentul in care se baga fibra optica si din care-ti iese un utp pe care-l bagi in placa de retea sau alt echipament de retea. E un ID pe care l-am ales cand eram in Iasi si lucram la un ISP. Trebuia sa-mi gasesc un ID si pentru ca aveam un mediaconvertor pe birou, alegerea a venit de la sine :) Nu am siteuri importante online. Doar un blog amarat si cateva domenii care sper sa se concretizeze asap.
relativ la id, in primele zile de munca online sefu ma intreaba daca am ''id de yahoo messenger''(pe vremea aia se spunea asa), am zis ca nu , el imi zice sa imi fac o adresa ca toata lumea..... deci ? imi fac adresaklumea, id care il am si azi

bine ai venit