PDA

View Full Version : Intrebare AdWords

eugen
09-11-2008, 05:50 PM
Salut,

Postez "problema mea" si aici, poate are cineva o solutie.

Am incercat saptamana trecuta sa ma inscriu in programul Adwords folosind contul Google deja existent.

Am selectat tipul de cont si am introdus datele de login pentru contul Google insa nu am primit email-ul de activare a contului.

Am trimis 2 mesaje catre "Centrul de asistenta" AdWords US ( in limba engleza ) si unul catre Adwords RO ( in limba romana ) aseara.

Pana acum am primit 2 raspunsuri de la Adwords US cu niste mesaje in stilul celor trimise automat. In ambele imi era precizat sa ma autentific in contul AdWords si sa setez anumite optiuni de acolo.

Probabil nimeni nu a citit partea in care scriam ca nu imi pot accesa contul

Cand incerc sa ma autentific, browser-ul isi face refresh fara nici un mesaj de eroare ( nu e o problema de cookie ).

Asa ca va intreb si pe voi, cei cu experienta in AdWords daca au intampinat astfel de probleme sau daca eventual stiu vreo posibilitate prin care pot cere din nou email-ul de activare al contului.

P.S. Daca incerc sa imi creez un cont AdWords folosind acelasi cont Google, imi apare mesaj ca deja am un cont AdWords pentru contul utilizat.

Multumesc anticipat.

2sharp
09-11-2008, 07:17 PM
1. Incearca alt browser.

2. Banuiesc ca e acelasi sistem tampit ca la Youtube. Am stat cateva luni fara sa pot adauga favourites pentru ca sistemul lor imi zicea sa-mi confirm email-ul dar nu primisem nici un email. Evident, nu exista suport uman, deci singura solutie e sa-ti faci alt cont sau sa astepti ... sa astepti ... sa astepti ...

Google is not human friendly.

Krumel
09-11-2008, 07:48 PM
Am patit si eu, pana la urma si-a revenit singur.

N-am idee de la ce e. Pana la urma si-a revenit. :|

Sa ne anunti daca gasesti rezolvare.

eugen
09-11-2008, 09:43 PM
Multumesc de raspunsuri.

Sper totusi sa gasesc o solutie, nu as vrea sa am un cont pentru AdWords si un altul pentru restul serviciilor Google.

eugen
09-12-2008, 03:01 PM
Astazi am primit in sfarsit un raspuns clar despre ceea ce se intampla.

Ne pare rău că întâmpinaţi probleme cu activarea contului AdWords. Am verificat situaţia şi am aflat că echipa noastră tehnică a identificat o problemă tehnică ce afectează un număr limitat de conturi care se confruntă cu aceeaşi problemă.

Echipa tehnică îşi dă în acest moment toată silinţa pentru a găsi o rezolvare. Între timp, vă recomandăm să îmi trimiteţi o altă adresă de email de pe care doriţi să vă accesaţi contul AdWords, ca soluţie temporară.

eugen
09-12-2008, 06:01 PM
Dupa ce am primit mesajul anterior, le-am trimis o adresa de email @yahoo.com pentru care doresc sa-mi fie creat contul AdWords.

In schimb, am primit o invitatie pe care am folosit-o, reusind astfel sa-mi creez un cont AdWords.

Am intrat in contul AdWords ( a mers ) insa am fost putin dezamagit deoarece nu gaseam sectiunea unde sa pot adauga codul de pe un cupon ( $25 ) primit gratuit la achizitionarea unui cont de hosting.

Anyway ... am mai navigat putin prin cont si am ajuns la sectiunea "Campaign Summary" ca sa vad daca se pot ( macar ) crea campanii.

Mare mi-a fost mirarea ( :o :o ) cand am vazut ca in contul abia creat existau deja cateva campanii pentru browser-ul dezvotat de Google, Chrome.

Ce era sa fac ? ;) Le-am trimis mail si le-am explicat problema, nu mi se parea normal pentru un cont nou creat sa am acces la campaniile create cu ajutorul contului de pe invitatie ?

Intre timp, contul mi-a fost suspendat, astept si un raspuns din partea lor.

Vorba unui coleg, fara numar

Later Edit:
Am primit o noua invitatie si mi-am creat un nou cont. ( Problem solved )