View Full Version : Intrebare
robyroy
09-02-2008, 10:09 PM
Dupa cum probabil multi stiu , sunt webmasterul directorului Portal RoMania.
FAra a dori cumva sa 'fortez' inscrierea siteului meu in DMOZ as dori sa adresez o intrebare :
Ca tot romanul, incerc sa monetizez siteul astfel incat as scot macar cheltuiala cu hostingul, doar ca am o mare problema, nu suport adsense la mine pe site, astfel incat am gasit o metoda poate un pic mai 'neconventionala' : afilierea la unele siteuri de gambling.
Poate acest lucru sa influenteze in mod negativ acceptarea directorului meu in DMOZ?
Vreau o parere cat mai obiectiva, daca as primi un raspuns de la un editor ( Krumel, as ramane dator cu o bere:) ) ar fi excelent.
Cu multumiri anticipate.
OFF
Stiu ca nu "e la subiect" insa eu scot mai multi bani din TLA decat din Adwords... Poate ar fi si pentru tine o varianta in cazul in care dmoz nu este de acord cu "gambling"...
sorry daca sunt offtopic dar ce e aia TLA ? Google nu ma ajuta foarte mult pentru ca nu stiu de unde sa o iau cu acronomiul. Mersi
bloggero
09-03-2008, 01:13 AM
acronomiul e de la 'Text Link Ads ' http://www.text-link-ads.com/
Krumel
09-03-2008, 10:42 AM
Ca tot romanul, incerc sa monetizez siteul astfel incat as scot macar cheltuiala cu hostingul, doar ca am o mare problema, nu suport adsense la mine pe site, astfel incat am gasit o metoda poate un pic mai 'neconventionala' : afilierea la unele siteuri de gambling.
Poate acest lucru sa influenteze in mod negativ acceptarea directorului meu in DMOZ?
Vreau o parere cat mai obiectiva, daca as primi un raspuns de la un editor ( Krumel, as ramane dator cu o bere:) ) ar fi excelent.
Cu multumiri anticipate.
robyroy, DMOZ catalogeaza continut si nu afilierile sau monetizarile.
Dar, in cazul in care singurul continut pe care il ai e putin si e plin de link-uri afiliate sau monetizari, DMOZ nu poate accepta acel site. Deci exista o influenta negativa.
Marea majoritate au tone de banere, link-uri vandute, afilieri...si o unghie de continut.
Site-urile de genul asta nu sint acceptate pentru ca nu au continut relevant.
Pe noi ne intereseaza mai putin Adsense, TLA, Adbride sau orice fel de afiliere, pe noi ne intereseaza ca acel continut afisat sa aibe o cantitate si o calitate relevanta/considerabila.
robyroy
09-03-2008, 10:57 AM
@Krumel :Merci de raspuns.
Imi place sa cred ca directorul pe care il administrez este, sau va deveni o resursa utila webmasterilor, linkurile seo friendly, faptul ca oricine isi poate promova afacerea prin articole gratuite (bineinteles obiective), hostul in Ro, fiind un atu pe care multe dintre directoarele romanesti nu il au.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.