PDA

View Full Version : Intrebare pentru Krumel

robyroy
08-21-2008, 02:55 PM
Frecventez destul de des acest forum, dar abia acum mi-a sarit in ochi ca linkurile forumului nu sunt seo friendly.
Krumel, nu ar fi mai bine sa instalezi un seo mod care sa rescrie url-urile? Parerea mea e ca seo romania ar fi mai usor de gasit de catre cei care au anumite nelamuriri sau probleme care ar putea fi dezbatute in comunitatea pe care o pastoresti.(e doar o parere personala atata tot)
In plus, e totusi un forum seo :)

Adrian Basalic
08-21-2008, 04:33 PM
Nu prea stie Krumel SEO, nu mai zic ca nici titlurile la pagini nu zic nimic :P

Krumel
08-21-2008, 06:23 PM
robyroy, eu nu incerc sa transform Seo Romania in DP sau Seopedia, nu ca le-as desconsidera...doar ca forumul asta as vrea sa fie un forum tehnic, informal si educativ.

Ma intereseaza mai putin partea de trade si mai mult partea de educare sau de suport pentru prestatorii de servicii seo sau sem.

Forumul o sa aiba succes datorita continutului si nu datorita optimizarii lui. Sincer, prin link-urile astea defapt triez vizitatorii. Dupa cum vezi, acum pe forum sint majoritari bootii de spam si cativa oameni care simt nevoia sa afle lucruri si nu sa faca trade.

Momentan stam asa, cand o sa mai creasca....o sa vedem.

Apropo, toamana asta intentionez sa dau drumul la site. Site-ul o sa fie o metoda buna de promovare a celor care participa la el. Abia dupa aia o sa modific forumul. Trebuie sa vad daca se merita sa tin forumul sau nu.

Lucrurile sint....conform planului. :D

Mersi de interes, inseamna mult pentru mine.

dacian
08-21-2008, 06:39 PM
Pregatesti site-ul si noua nu ne dai nici macar un indiciu despre ce va contine :P

Krumel
08-21-2008, 06:54 PM
In principal o sa fie un observator web al domeniului SEO si SEM in Romania, si nu numai.

Am nevoie de oameni care sa observe anumite evenimente din .ro pe domeniile astea si sa faca stiri informale din domeniu.

Cei care scriu, au sansa sa se promoveze pe ei si firmele pentru care lucreaza, nu prin reclame si link-uri, ci prin reputatia lor expusa prin articole.

Adica, prin ceea ce scrieti si atitudinea voasta...va puteti promova free pe voi si firmele pentru care lucrati, fara a scrie despre ele.

Evident o sa triez, la timpu postrivit, cei care vor participa. :)

Uite ca v-am informat.

robyroy
08-21-2008, 10:53 PM
Trebuie sa vad daca se merita sa tin forumul sau nu.

In mod categoric ca se merita sa tii forumul. E locul de intalnire al celor interesati de fenomenul seo. Fara sa incerc sa iti magulesc orgoliul (nici nu e genul meu de altfel) ai reusit sa pastrezi acest loc curat , nu ai permis sa se transforme in bazar.
Bafta cu siteul, si, daca putem da o mana de ajutor, cu cea mai mare placere o vom face, fiecare dupa priceperea lui.

alecs
08-22-2008, 02:44 AM
Iai reusit sa pastrezi acest loc curat , nu ai permis sa se transforme in bazar

Permite-mi sa ma bag :)
Din pacate (fericire?) consider acest forum ca fiind tanar, la inceput. Inca nu exista motiv pentru unii sa se inregistreze pentru a spama. Chiar daca numarul membrilor este mic, odata cu cresterea lui va scadea si calitatea discutiilor. De aceea, in prezent nu cred ca e dificil de intretinut (poate doar de promovat).
Problemele acestea apar mai tarziu.
De mult nu am mai citit ceva interesant pe DP... aceleasi discutii, alti oameni, scams, etc... Din acest punct de vedere, prefer un forum mai 'concentrat'.

robyroy
08-22-2008, 10:15 AM
@alecs, ai perfecta dreptate. Intr-adevar, e un forum tanar, si poate relativ usor de intretinut.
Personal, as scoate sectiunea de link exchange, vanzari cumparari domenii, linkuri, etc, sau eventual as pune niste conditii draconice pentru membrii car vor sa posteze mesaje in aceasta sectiune.
Hai ca deja devin off topic :))

Krumel
08-22-2008, 12:17 PM
Chiar daca numarul membrilor este mic, odata cu cresterea lui va scadea si calitatea discutiilor.

Lucrul asta nu se v-a intampla. Am fost drastic pe Seopedia cu discutiile de 3 lei, pai aici nu o sa permit asa ceva. Si oricum, voi...cei care sinteti deja aici, aveti un aport marit la ce se discuta si ce nu.

I`ll follow. Intr-o oarecare masura. :)

Personal, as scoate sectiunea de link exchange, vanzari cumparari domenii, linkuri, etc, sau eventual as pune niste conditii draconice pentru membrii car vor sa posteze mesaje in aceasta sectiune.

Fi sigur ca nu voi permite sa devenim loc de trading, nu pentru ca as avea ceva impotriva tradingului...ci pentru ca eu cred ca SEO si SEM se pot face si altfel. De asta discutiile deschise aici trebuie sa speculeze optiunile de promovare fara a insista pe Link building.

Intr-o masura destul de mare voi decideti ce se intampla cu forumul asta si directia pe care o poate lua. Eu o sa fiu atent sa nu se treaca anumite limite.

Legat de proiect, da...cei care vor sa participe sint bine veniti. Trebuie doar sa intelegeti ca site-ul e un observator web si nu o metoda de a promova firme si oameni, decat indirect prin ceea ce zic sau fac.

Direct ar trebui sa va promoveze pe voi. :)