View Full Version : Inscriere in directoare manuala PRO
M-am apucat de ceva vreme de treaba asta, recent am făcut şi portofoliu (www.seo.sitax.ro )cu siteurile înscrise de către noi şi astăzi oferim mai departe serviciul.
Vă oferim înscirere în 100-120 de directoare (în funcţie de rata de acceptare) în trei serii, adică înscrierea se face în trei zile diferite pentru a evita penalizări.
Oferim la final lista cu directoarele în care am efectuat înscrierea+ contul de mai către care s-au trimis mailurile cu confirmările.
Plata prin paypal, trasfer bancar sau la un suc/bere prin Bucureşti.
Adrian Basalic
08-13-2008, 11:13 AM
misto ca la lista cu directoare aveti de fapt o lista cu produsele voastre.
si n-ati zis nicaieri CAT COSTA?, ce va tot fofilati atata?
Krumel
08-13-2008, 11:19 AM
Stii vorba aia, cum te prezinti asa esti vazut.
Modalitatea asta de promovare o sa dispara.....ptr ca nu e profitabila.
Ba e afişat şi preţul, 22 euro înscriere.
Cât despre listă, am şters-o deoarece am observat că începusem să am copiatori de seriviciu.
dacian
08-13-2008, 01:29 PM
Si google are copiatori si nu sterge motorul de cautare, nici gmail-ul, etc ;) ( sper ca ai inteles ideea la care ma refeream eu ).
Am înţeles-o şi tu poate ai fi înţeles-o pe a mea. Lista aia redirecţionează către 404 şi de acolo către magazinul de pe domeniul principal pentru că cineva a şters lista de directoare cu intenţie.
Stefan
08-20-2008, 05:22 PM
Se verifica daca site-ul exista deja in directoarele respective?
Krumel
08-20-2008, 05:24 PM
Daca e, inseamna ca nu ti-l mai inscrie.
Stefan
08-20-2008, 05:42 PM
Aha. Pai si daca din alea la care trimite, in 90 exista deja, inseamna ca platesc numai pt 10? Sau se opresc din adaugat dupa ce site-ul a fost acceptat in 100 de dir (ar fi prea frumos sa fie asa, deci ma indoiesc :) )
Krumel
08-20-2008, 05:46 PM
Le ceri lista si le spui sit-eurile in care l-ai inscris tu.
Sau ii pui sa faca ei asta.
E o chestie cam aiurea dar, na in .ro nu exista un script cu care sa poti verifica daca un site e in scris in n directoare romanesti.
In .ro sint cam vreo 200 de directoare curate...
tataraseni
08-21-2008, 08:06 AM
eu inscriu un site in 100 de directoare intr-o singura zi si nu am parte de nici o penalizare pentru ca mai putin de 10% sunt aprobate in aceasi zi... curba de validare a inscrierilor este o gaussiana, varful atingandu-se in 7 - 10 zile, adica daca eu inscriu un site in 100 de directoare in o singura zi... validarile se fac in 2 - 3 saptamani...
... n-am incercat lucrul acesta dar e probabil sa fii penalizat doar daca postezi 100 de link-uri site-wide
Krumel
08-21-2008, 10:12 AM
Si strategia care e?
Citeste aici: De ce inscriere manuala in directoare web? (http://krumel.seo-point.com/de-ce-inscriere-manuala-in-directoare-web/)
Trebuie sa ai o strategie, nu inscrii in directoare cate 100 doar de dragul de a nscrie in directoare, ci pentru ca ai o strategie.
Eu inscriu maxim 10 pe zi, la inceput....apoi maresc sau scad numarul in functie de nevoi.
eu inscriu in 300 de dir romanesti in minim 2 saptamani, folosesc de obicei 2-3 cuvinte cheie in titluri si urmaresc in permanenta evolutia lor.Aprobarea in aceste directoare dureaza aproximativ o luna, suficient ptr a obtine si rezultatele dorite!
ps:Krumel felicitari ptr articol
Desigur, dacă un site a mai fost înscris în directoare aş prefera să mi se spună de înainte, dacă nu mi se spune am să le trec pe toate în care găsesc siteul deja cu "e deja" în aşa fel încât respectivul să aibă o listă completă cu directoarele în care e înscris.
Pentru mine înscriu deasemenea în directoare rapid, 100 pe zi sau cât mă ţine cheful, când este vorba de clienţi prefer să-i întreb înainte dacă doresc o înscriere progresivă ori una rapidă. Eu personal nu cred în penalizări pentru că mi-am lăsat siteul înscris în 1000 de directoare pe parcursul a 24 de ore şi nu am avut parte decât de "surprize" plăcute.
Eu personal nu cred în penalizări pentru că mi-am lăsat siteul înscris în 1000 de directoare pe parcursul a 24 de ore şi nu am avut parte decât de "surprize" plăcute.
continua asa si te asigur ca o sa ai parte de "un noroc" !
dupa o sa investi sa scoti site`ul din sandbox :eek:
CristinaBR
08-26-2008, 03:40 PM
continua asa si te asigur ca o sa ai parte de "un noroc" !
dupa o sa investi sa scoti site`ul din sandbox :eek:
Mie mi se pare destul de okay ideea de a inscrie site-ul in vreo 100-200 directoare pe zi, nu zilnic, o data pe luna sa zicem .
Adica oricum dureaza pana cand vor aparea pe site-urile respective linkuri catre site-ul meu, ca doar nu apar toate in aceeasi zi! Atata timp cat aprobarea inscrierilor se face pe parcursul unei luni, mi se pare okay sa stai sa inscrii mai multe o data si stii ca ai terminat cu site-ul respectiv in luna respectiva.
Norocul meu a fost că marea parte a directoarelor erau d-astea foarte populare unde pending time era între 1-60 days. Aşa am ajuns ca până şi la o lună după efectuarea propriu-zisă a înscrierii tot să mai primesc mailuri "Your site has been accepted" :D Ca să nu mai zic cât a durat pe urmă să fiu şi indexată..
Edit:
Am dat naştere mai multor pachete:
1. Înscriere în 100 directoare româneşti -23 Euro
2. Înscriere în 50 directoare româneşti (pentru site-urile ce au mai fost înscrise deja) - 14 Euro
3. Înscriere articol în 20 de directoare de articole româneşti- 10 Euro;
Înscrierea include crearea unui cont de mail către care vor fi trimise toate mailurile, confirmarea mailurilor şi realizarea unui raport final.
Deasemenea site-ul (http://seo.sitax.ro) de prezentare a fost împrospătat cu descrieri mult mai complexe ale serviciilor oferite şi cu informaţii suplimentare cu privire la procesul înscrierii în directoare.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.