View Full Version : Microsoft Live Search Webmaster Tools, varianta finala
Seinfeld
08-09-2008, 07:21 PM
Cand m-am logat acum pe contul de la live search (http://webmaster.live.com/) am descoperit ca au trecut de stadiul beta. Au mai adaugat cateva unelte si am impresia ca afiseaza mult mai multe backlinkuri decat afisa pana acum. e interesant ca pentru generarera rapoartelor pot fi folosite diverse filtre si rezultatele pot fi downloadate.
Krumel
08-09-2008, 10:53 PM
Seinfeld, folosesc doar ce tine de Google.
Dar fi bun si detaliaza..poate ne schimbam optiunile.
Seinfeld
08-10-2008, 01:42 PM
Bineinteles ca pentru google, cel mai bun e produsul oferit de ei.
Insa webmaster tools de la Microsoft poate fi folosit pentru a afla informatii suplimentare.
Spre exemplu are o unealta, HTTP verifier, cu care se pot testa informatii mai tehnice.Eu sunt incepator si nu prea inteleg mare lucru de acolo, insa cei cu experienta pot afla chestii despre securitate, timpul de incarcare si inca cateva detalii.
De asemenea ei prezinta si Outbound Link si arata, pentru un anumit keyword, care pagina a siteului se descurca cel mai bine.
Din pacate am observat ca indexeaza mult mai greu siteurile decat o face google sau yahoo.
eugen
08-11-2008, 12:12 PM
L-am testat si eu vinerea trecuta, mai prezinta anumite erori cand trec de la o sectiune la alta.
Cele mai utile unelte ar fi "Crawl Issues", un tool asemanator cu "Web Crawl" din Google Webmaster Tools care iti arata erorile 404, linkurile lungi etc... si statistica detaliata asupra backlink-urilor.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.