PDA

View Full Version : Paypal problems

Mascka
01-17-2008, 03:52 PM
Am incercat de cateva ori in ultimile zile sa fac withdraw founds si nu reusesc.. dupa confirmarea sumei si contului.. ajung la o pagina "page not found" cu 2 optiuni: return to homa page si Click here to retry.. dau retry intr-o veselie.. nu merge..

am incercat asta in 2 browsere IE si firefox

care sa fie problema?

merci..

daca nu se incadreaza aici topicul.. please move to paypal..
greseala mea..

Mascka
01-18-2008, 01:51 AM
Da.. pana la urma am reusit.. nu va zic cum ca o sa radeti de mine...

nu facusem conversia in moneda primary..

FireEyes
01-18-2008, 02:08 AM
felicitari :) ma bucur ca ei reusit. poate ne arati si noua aplicatia "la lucru"

alecs
01-18-2008, 02:56 AM
Indiferent ce ai fi facut, in nici un caz nu ar fi trebuit sa ajungi la un 404. Cu atat mai mult pe paypal. Nu e user-friendly.

Krumel
01-18-2008, 11:57 AM
Bine ca ai postat, Mascka.
Sa stim si noi. :)

Mascka
01-18-2008, 01:08 PM
alecs.. sa stii ca nu e chiar asa de mirare un 404 de la paypal.. pana sa "rezolv" problema.. am intrat pe forum la ebay.. si erau destul de multe plangeri la adresa lui paypal.. plangeri de natura tehnica..

Acum.. eu nu stiu daca am facut eu ceea ce trebuia sau si-a revenit el.. dar totusi.. daca nu faceam .. de ce nu ma avertiza intr-un fel.. "Mai omule.. vezi ca trebuie sa faci asta si pe urma withdraw...
Bine ca a mers pana la urma.. :)

Aurel63
01-23-2008, 06:38 PM
Da.. pana la urma am reusit.. nu va zic cum ca o sa radeti de mine...

nu facusem conversia in moneda primary..

Ceva detalii despre conversie? Nu am cont paypal dar se pare ca imi voi face; si daca tot voi ajunge acolo, de ce sa nu stiu despre conversie...
Ma poti ajuta? Merci

Mascka
01-23-2008, 09:51 PM
Pai.. nu e mare scofala.. ai acolo in prima pagina a contului o caseta paypal balance.. e.. din cate am constatat eu.. pentru a putea retrage trebuie sa ai valori la moneda (primary).

Pentru a face conversia din celelalte monede in cea primary, dai clik pe Manage Currency.. si acolo se face conversia..

resahc
04-25-2008, 02:55 PM
acelasi lucru am patit si eu cand am vrut sa fac o plata la firma de unde am hosting.
Am incercat vreo 2 zile la rand....raspunsul de la merchant (2checkout) era "could not authorize". Ciudat mi s-a parut ca mai platisem in felul asta de cateva luni incoace. Cand intr-un final imi sare in ochi la ballance xxxx Euro dar 0 $ desi pana atunci in orce moneda primeam imi faceau ei automat conversia in moneda primara.
Am pus $ ca moneda primara si a mers plata imediat.