PDA

View Full Version : Oare cum e posibil???

dpcdpc11
08-02-2008, 02:26 PM
uite si dilema mea... o firma de transporturi mi-a propus sa le fac un site in Flash si vor sa fie primii in google la cautarea cuvintelor cheie: "transporturi internationale"... desigur nu le-am promis ca pot sa-i pun pe primu loc inainte sa fac un studiu al concurentei pe aceleasi keywords... asadar m-am apucat si am studiat concurentza... si un singur lucru nu pricep... uite cautarea (http://www.google.ro/search?hl=en&q=transporturi+internationale&btnG=Search&meta=cr%3DcountryRO) si nu inteleg cum de o ajuns site-ul de pe primu loc acolo.
o sa va ofer si detaliile SEO ale siteului romexped.ro asa poate ma lamureste cineva si pe mine:

SEO Quake infos:
PR:4
Google Index: 14
Google IBL: 1
Yahoo Indes: 69
Yahoo IBL: 227
Alexa: 9427367
Internal Links: 19
External Links: 5

Search Status infos:
Internal Links: 48
External Links: 7

la internal si external links apare o discordanta intre cele doua addons... in rest parametrii sunt identici.

La prima vedere tind sa cred ca siteul romexped.ro e pe primul loc in primul rand datorita lipsei de concuretza... sau poate imi scapa mie ceva??

Si intrebarea logica vine: daca fac un site in totalitate flash[optimizarea on page iese din ecuatie], va avea vreo sansa sa detroneze romexped.ro doar prin metode off page de optimizare? sau macar sa-l aduc pe prima pagina a SERP in google in decurs de 2-3 luni?

Saitek
08-02-2008, 04:01 PM
Unde ai facut testu?sa iti arate si external links si ibl-uri etc?

dpcdpc11
08-02-2008, 05:18 PM
am folosit 2 addons de firefox: SEO Quake si Search Status

Adrian Basalic
08-02-2008, 08:52 PM
google indexeaza flash, pui title pe pagina, keywords etc, tot ce se poate.

un ibl bun face diferenta. e facubil.