PDA

View Full Version : Odata banat, mai poate fi folosit ?

Seinfeld
07-31-2008, 04:00 PM
Am urmatorul caz: o prietena a avut un site si un cont de adsense. Deoarece a dat singura clickuri pe reclamele de pe situl ei, i-au banat contul.

Intrebarea e, daca eu iau siteul de la ea (posibil o sa pastrez si continutul deja existent) si adaug codul adsense al unei alte persoane, e posibil sa primeasca si acesta ban?
Eu ma gandesc ca nu prea are legatura, dar totusi, nu vreau sa fac prostii. :D

Krumel
07-31-2008, 04:06 PM
Pai au banat contul ei, nu si site-ul.
Daca banau site-ul, nu mai aveai ce face.

Asa contul nu mai poate fi folosit, dar site-ul da.
Nu?

Seinfeld
07-31-2008, 04:17 PM
Asa ma gandeam si eu, dar vroiam sa mai aud si opinia altcuiva.

laura29i
12-14-2008, 04:48 PM
dar daca imi baneaza un cont de pe un email si dupa aceea eu imi mai fac alt cont, mi-l baneaza si pe cel nou?

alecs
12-14-2008, 06:57 PM
dar daca imi baneaza un cont de pe un email si dupa aceea eu imi mai fac alt cont, mi-l baneaza si pe cel nou?

Ban se da pe cont, adica persoana. Nu cred ca rezolvi ceva schimband adresa de email.

Krumel
12-15-2008, 09:48 AM
Se poate da si pe site, ceea ce inseamna ca orice cont ai pune, reclamele nu or sa iti apara.

imaginelife99
12-15-2008, 06:27 PM
Am urmatorul caz: o prietena a avut un site si un cont de adsense. Deoarece a dat singura clickuri pe reclamele de pe situl ei, i-au banat contul.

Intrebarea e, daca eu iau siteul de la ea (posibil o sa pastrez si continutul deja existent) si adaug codul adsense al unei alte persoane, e posibil sa primeasca si acesta ban?
Eu ma gandesc ca nu prea are legatura, dar totusi, nu vreau sa fac prostii. :D

Confirm prin incercare ca ai dreptate. Site de la cineva cu cont de adsense banat, l-am luat eu si merge ok la mine.
Si da, luase ban pe buna dreptate :)