PDA

View Full Version : Site povesti adevarate

d_alinus2004
07-18-2008, 10:12 AM
Sall all,

eu m'am gindit sa fac un site cu povesti adevarate. sa adun povestile oamenilor si sa le postez pe site-ul meu.

www.povesteata.eu

Vreau sa stiu parerea voastra, si ce'mi recomandati...

Ducu
07-18-2008, 11:03 AM
Salut,

Eu unul cred ca in materie de design de layout si structura se poate imbunatati considerabil, asa ca o sa incerc sa iti dau ceva sfaturi:
- foloseste alta culoare in afara de roz pentru site (este un site in care continutul este cel mai important si orice element din exterior nu trebuie sa atraga atentia asa cum o face culoarea roz acum)
- ar fi mult mai bine daca ai avea o identitate vizuala, un logo identificator
- incearca sa faci meniul sa para mai unic, navigabilitatea sa fie mai intuitiva
- daca poti roaga programatorii sa iti insereze module pentru cea mai citita poveste, cea mai comentata poveste, cea mai bine votata poveste etc.

In materie de Seo incearca sa iti faci un plan, o strategie plecand de la cateva cuvinte cheie care crezi ca au potential si sunt relevante pentru site-ul tau si foloseste-le cu cap in title, description, continut, ancore text de pe site-uri exterioare spre site-ul tau etc

d_alinus2004
07-18-2008, 01:55 PM
Mersi mult pentru sfat.Oricu sunt la incput si mai am multe de invatat.Combinatia asta de culori mi sa parut ideeala. Dar o sa vad.

In ceea ce priveste meniul , asta e urmatorul obiectiv pe care il am, adica sa-i schimb forma.

mersi mult.

Scorillo
07-19-2008, 11:05 AM
eu as fi mers pe un design in genul asta (http://demo.bloggingzone.info/?preview_theme=vintage)pentru un site ca al tau. parca s-ar potrivi mai bine cu continutul, dar e doar o parere a mea.

bloggero
07-19-2008, 03:17 PM
eu as fi mers pe un design...
mi se pare greu de citit textul, plus ca siteul e pur html nu e wp

Scorillo
07-19-2008, 05:30 PM
n-am zis ca ala, am zis in genul ala... se poate face in 3762342382 de feluri. n-am zis nici wpress.