PDA

View Full Version : Eveniment Drupal la Timisoara, 17 iulie 2008

Radu Ticiu
07-15-2008, 09:21 AM
Joi, 17 iulie 2008, intre orele 9.00 si 16.00, va avea loc la Timisoara un eveniment dedicat sistemului de gestionare de continut Drupal.

Organizat in comun de catre grupul Drupal din Szeged (Ungaria) si Incubatorul de Afaceri Software Timisoara (www.it-incubator.ro), cu sprijinul Departamentului pentru Educatie Permanenta al Universitatii "Politehnica" din Timisoara si al firmei epoint – consulting & development, evenimentul va fi axat pe sustinerea de prezentari referitoare la Drupal ca si framework de management al continutului, cat si la utilizarea sa in mediul comercial.

Prezentarile vor fi sustinute de catre Kornel Lugosi (Introduction to JavaScript in Drupal), Erno Zsemlye (Installation profiles - how to automate site configuration), Kristof Van Tomme (Drupal community/Drupalcon Szeged), Daniel Ovidiu Banica (Doing business by using Drupal), respectiv de experti locali (CCK si Views, proiecte dezvoltate).

La eveniment, care va avea loc in Corpul R al Universitatii "Politehnica" din Timisoara, Bd. Republicii, nr. 9, etajul 2, sunt asteptati sa participe studenti ai facultatilor cu profil IT, reprezentanti ai firmelor active in domeniul dezvoltarii web, programatori si alte persoane pasionate de acest domeniu.

Inregistrarea participantilor si solicitarea de informatii suplimentare se pot face prin e-mail, la adresa office@it-incubator.ro, pana in data de 15 iulie 2008. Numarul participantilor este limitat la 40.

Drupal este un sistem modular, open source, de gestionare a continutului, cadru de dezvoltare pentru aplicaţii web si motor de blogging aflat in crestere de popularitate datorita flexibilitatii, adaptabilitatii, usurintei in administrare si exploatare, precum si datorita dedicatiei unei comunitati online foarte active.

Evenimentul din Timisoara premerge Drupalcon Szeged 2008, unul dintre cele mai importante evenimente ale comunitatii globale Drupal, care va avea loc in perioada 27-30 august.

Krumel
07-15-2008, 09:55 AM
Multumim de anunt.

Sint sigur ca sint interesati de eveniment cel putin 3 oameni.

Problema e ca ati anuntat cam tarziu evenimentul, sintem deja in 15.

Poate reuseste cineva sa posteze niste materiale de la eveniment.

Radu Ticiu
07-15-2008, 11:44 AM
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care am postat anuntul. Este un soi de guerilla promotion: datorita faptului ca am primit destul de putine reactii de pe forumurile Drupal (drupal.org.ro, respectiv drupal.ro) am incercat sa identific si alte canale prin care informatia sa ajunga la persoanele interesate din zona de Vest a tarii.

In viitor voi evita genul acesta de short-noticing evenimentele pe care le organizam.

Cu cele mai bune ganduri,

Radu Ticiu
www.it-incubator.ro

Krumel
07-15-2008, 11:52 AM
Cred ca ar trebui dezvoltata comunitatea de cunoscatori si prestatori in Drupal, site-urile drupal.org.ro, respectiv drupal.ro sint cam moarte.

Greu cu promovarea su dezvoltarea in .ro

Oricum multumim, e bine de stiut ca exista oameni care se ocupa de asa ceva in .ro

darkstar_tfd
07-15-2008, 04:11 PM
Joi, 17 iulie 2008, intre orele 9.00 si 16.00

Daca ar fi fost dupa-masa probabil ca puteam si eu sa ajung. Insa programul e destul de aiurea pus, iar la firma nu se lucreaza pe Drupal, ca sa pot sa vin in interes de serviciu.

Destul de aiurea, as fi vrut sa particip.

Stefan
08-20-2008, 06:13 PM
As fi venit si eu... daca as fi stiut din timp :( Ata ete.