View Full Version : Directory submitter free
Am terminat prima versiune a unei aplicatii de inscris site-uri in directoare.
Aplicatia se numeste fastIBL si o gasiti la aceasta adresa: www.fastibl.com
Am deocamdata numai o lista de cam 250 de directoare romanesti care nu cer link reciproc si care permit o adaugare rapida.
Aplicatia este free si intentionez sa ramana asa o perioada f. lunga de timp.
Aplicatia este inca in vers. beta si deci pot aparea erori in aplicatie sau in website (inclusiv detalii inca de terminat) si implicit este inca "under development".
Krumel
06-04-2008, 11:24 AM
Felicitari, nu putini fac asa ceva.
L-am luat sa vad ce e cu el, dar m-am impotmolit la primul pas, denumirea proiectului...
Help!
Multumesc pt. aprecieri.
Trebuie sa urmatresti pasii din fereastra New project.
1. Dai click pe link-ul din fereastra. Completezi pe site datele despre proiectul tau. Cand pe site zice ca proiectul este gata poti trece la pasul 2.
2. Dai un nume la proiect.
3 Dai Save.
Asta e tot.
Bafta....:)
Krumel
06-04-2008, 11:55 AM
Ups.
Sorry
Am pus si un mic update ca sa scoata mesajele de javascript error din unele directoare.
a mers snur pana pe la directorul numar 17 .... cand imi apare debugging si se inchide
Hello.
Cum ai ajuns sa faci debug la javascripturile de prin directoare? :)
Probabil ca dadea eroare de js directorul ala si tzi-a intrat vre-un debugger.
Ia ultima versiune de pe server care nu mai zice nimic atunci cand apar erori de js si ar trebuis a scapi de problema.
Pentru cei interesati, gasiti la http://www.fastibl.com/forum/how-to-create-a-new-fastibl-project-t4.html un mic flash demo despre cum se creeaza un proiect nou cu fastIBL.
ultima versiune a programelului tau?
In sectiunea downloads gasesti totdeauna ultima versiune, daca asta era intrebarea...:)
Tocmai am crescut la aprox. 3000 lista de directoare free si nonreciprocal, de limba engleza.
Stefan
08-25-2008, 06:40 PM
Azi am inceput sa-mi inscriu si eu unul din site-uri folosind programul tau. Pana acum totul a mers bine dar am trimis doar la 5 directoare. Voi continua cu cate 5/zi pana il inscriu in toate.
Cum spunea si Krumel, putini ofera asa ceva free. In concluzie, iti multumesc si sper ca vei continua sa updatezi listele de directoare.
Azi am inceput sa-mi inscriu si eu unul din site-uri folosind programul tau. Pana acum totul a mers bine dar am trimis doar la 5 directoare. Voi continua cu cate 5/zi pana il inscriu in toate.
Cum spunea si Krumel, putini ofera asa ceva free. In concluzie, iti multumesc si sper ca vei continua sa updatezi listele de directoare.
Hello,
Merci de aprecieri. Din testele facute de mine so far, nu e nici o problema daca trimiti la toate directoarele odata (o sa ia cam 2-3 ore)...deci....timp sa ai....:)
Incerc sa tin directoarele updatate. Va fi insa mult mai usor cu ajutorul utilizatorilor. Pt. asta am creat si butonul de "report directory" sau sectiunea specializata din forumul fastibl. Cu acest feedback imi va fi mult mai ushor la anumite perioade sa updatez listele.
Stefan
08-26-2008, 11:13 PM
Butonul de "report" l-am folost azi pentru doua sau trei directoare. Si nu m-am mai limitat la 5 ca imi placea prea mult :)
Multumesc f. mult pt. ajutor.
Butonul de "report" l-am folost azi pentru doua sau trei directoare. Si nu m-am mai limitat la 5 ca imi placea prea mult :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.