PDA

View Full Version : Pareri, sfaturi, etc.

Zoom
06-03-2008, 06:41 PM
Am facut "siteul" urmator pentru proiectul final de la master. Am vrut sa fac mai mult decat o teorie, asa ca am construit de la zero ceva nou. Daca ar fi sa-l descriu, l-as descrie ca pe un site-portal de bloguri tematice. In loc sa fac un singur blog in care sa adun orice, am facut o structura de 7 bloguri diferite unite printr-un meniu comun.

townportal.ro/blog
Un blog “normal”, unde scriu despre orice.

townportal.ro/jocuri
Axat, dupa cum spune si numele, pe jocuri. Aici fac reviews, walkthroughs, recomand sau nu jocuri recente dupa ce le “testez”, sau pun jocuri flash.

townportal.ro/video
Momentan aici fac reviews la filme, pun trailere pentru filmele ce urmeaza sa apara, videoclipuri “celebre”, reclame bine facute. In viitor vreau sa creez si un canal propriu pe youtube unde sa pun filme/filmulete facute de mine.

townportal.ro/utile
Un loc unde voi scrie in principal despre “lucruri utile”, atat din domeniul online cat si offline. Scripturi, pluginuri, sfaturi despre software si hardware, adrese utile, SEO, platforme de bloguri, etc.

townportal.ro/poze
Tot ceea ce tine de imagini statice va fi gasit aici. Galerii de fotografii originale, albume, dar si imagini ce tin de posturile din celelalte bloguri.

townportal.ro/carti
In principal recenzii la ultimele carti aparute, dar si povestiri despre ce am citit de-a lungul vremii. Carti pe care le recomand, sau dimpotriva, sfatuiesc ocolirea lor. Uneori, putina analiza si comparare.

townportal.ro/muzica

Aici pun cam o melodie pe zi, cu mici detalii despre artistul respectiv. Pun si piese facute de mine prin diverse programe audio, si cam orice e legat de partea “sonora”. Vreau sa fac si emisiuni gen radio online.

* www.townportal.ro e momentan in flash, si e in versiune de schita. Din cauza timpilor mari de incarcare pentru cei are nu au o conexiune buna, vreau sa fac o pagina de start normala, dar care sa includa si un link catre versiunea flash pentru cei interesati de aspectul grafic.
* townportal.ro/forum este gata, dar nu l-am personalizat inca.
-----------------------------------------------------------------------

Asa ca, dupa cum zice si titlul...
- Pareri?
- Sfaturi?
- Idei?

bloggero
06-03-2008, 09:00 PM
meta name="keywords" content= mult peste limita

forum - phpbb are nevoie mod rewrite http://www.phpbb-seo.com/boards/phpbb-mod-rewrite-vf33/

Bookmark It (Alphabetical Order) - cred ca nu are nici o utilitate pentru Romania, sau lasate doar stumble, delicious, tehnorati, digg, reddit

townportal.ro/video/fun-trust-me/jealous-parents/
"Notify me of followup comments via e-mail" e afisat mult prea jos

meniul comun cred ca ar trebui sa fie in header

Zoom
06-05-2008, 05:21 AM
* dap. pe viitor reduc. Momentan inca fac "incercari". :)

* dap, e in plan, inca n-am avut timp sa ma ocup de forum.

* Inca testez modul in care functioneaza toate retelele pentru cand trec si pe o varianta in engleza, dar o sa fac o cercetare sa vad ce folosesc romanii cel mai mult si sa las pt ce e in ro doar primele 5, sau 8.

* pana acum era bine, dar cred ca mi-a stricat codul youtube playerul, care acum arata altfel si nu mai suporta anumite optiuni (cum ar fi transparenta) nu stiu de ce... asta e o problema majora daca te bazezi pe serviciile altora si se decid sa schimbe ceva :-?

* Asta e o chestiune de gust, cred... Mie mi se pare mai usor de diferentiat meniul "intern" fata de cel principal asa cum e acum.

Multam pt feedback. In rest, vi se pare ok?

2sharp
06-07-2008, 02:16 AM
Multam pt feedback. In rest, vi se pare ok?

Deloc. :)

1900 toamna ... iti suna cunoscut?