PDA

View Full Version : Linkuri intre mai multe site-uri

allergic
01-15-2008, 11:44 AM
In ultima vremea am tot auzit ca google nu ar agrea foarte mult linkurile reciproce. Avand asta in vedere am incercat cat am putut sa fac schimburi 3 way . Intrebarea mea ar fi alta : daca am o mica retea de site-uri (cam 5-6 bucati ) este sa linkuri intre ele pe fiecare? Adica pe fiecare site sa pun linkuri catre celelalte 5.
Pana acum am evitat sa fac asta, am pus decat linkuri spre site-uri care erau in plina promovare, adica sa zicem sa vreau sa promovez animalpedia.ro si pun linkuri de pe celelalte 5 site-uri catre el, dar pe animalpedia.ro nu pun linkuri catre celelalte.

Deci ce ma intereseaza pe mine : din experienta voastra, v-ati putut da seama daca google chiar spune adevarul despre reducerea importantei linkurilor reciproce sau e vrajeala?

darkstar_tfd
01-15-2008, 01:03 PM
In RO nu stiu cat merge treaba asta. Pe international nici schemele 3 ways nu mai functioneaza, in fond e destul de usor sa descoperi si o astfel de schema.

Dar in Romania am avut rezultate suprinzatoare si pentru schimburi simple de linkuri. Probabil nu e destul de dezvoltata reteaua la noi, nu exista in toate domeniile competitie care sa traga tare si uite asa...

bloggero
01-15-2008, 02:03 PM
linkurile reciproce mai au un pic de greutate, nu foarte mare dar mai au, mai ales daca sunt foarte related.

Krumel
01-15-2008, 02:13 PM
Cred ca.ro (si in general zona regionala) nu suporta aceleasi criterii precum .com

Zic asta pentru ca ceva asemanator am observat si pe .ca