PDA

View Full Version : Inscriu site-ul dvs. in 50 de directoare la schimb cu un singur link

seo2
05-20-2008, 07:44 PM
Salut,

Pentru cei interesati de inscriere in lista de directoare despre care se discuta aici: http://www.seo-romania.com/forum/showthread.php?t=323 si care nu au timp de inscris, le pot oferi eu serviciul de inscriere daca imi ofera la schimb un link catre unul dintre site-urile mele.
Regulile sunt urmatoarele:

Inscriere in cele 50 de directoare (numai acestea, nu altele) contra unui singur link intr-o pagina din site-urilor dvs (nu neaparat cele inscrise in directoare). Conditia este ca acea pagina sa fie ok dpdv google webmaster guidelines iar link-ul oferit de catre dvs. trebuie sa fie dofollow si sa contina ancora specificata de mine.

Cine este interesat sa-mi trimita la adresa multisubmit [at] yahoo.com urmatorul formular completat:
Url:...
Email:...
Titlu: ...
Descriere:....

Puteti sa-mi trimiteti maxim 5 variante de Titlu/Descriere si vor fi postate aleator in cele 50 de directoare.
Va rog sa-mi mentionati in email si in ce pagina imi oferiti un link pentru a alege un site dintre cele promovate de mine cat mai aproape de domeniul acelei pagini.

Sper sa considerati acest subiect drept o facilitate utila.

PS. Nu stiu in ce categorie s-ar incadra mai bine acest post asa ca rog un admin sa-l mute unde considera (sper sa nu il mute de tot prin stergere...:) )

bloggero
05-21-2008, 01:20 AM
In opinia mea este o oferta generoasa :D
[am trimis deja un email]

seo2
05-21-2008, 08:09 PM
S-a rezolvat. Scuze pt. intarziere. Ai reply la email.

Stripper
06-14-2008, 10:16 PM
Sunt si eu interesat pentru un prieten. Cum sa procedez?

seo2
06-17-2008, 12:33 PM
Sunt si eu interesat pentru un prieten. Cum sa procedez?

Hello,

Trimite-mi mail la multisubmit [at] yahoo.com cu datele despre site.
Vezi primul meu post din acest topic pt. detalii despre ce trebuie sa contina email-ul.