View Full Version : Sfaturi optimizare
bunutulalex
05-15-2008, 04:03 PM
Am realizat un sait (asa se scrie corect, cred ) si tot cautand despre SEO am dat ieri de forumul acesta ! Puteti sa aruncati o privire pe vandtelefon.net si sa imi spuneti ce sa ii fac ca sa il optimizez mai bine pt google ? Va multumesc anticipat !
Adrian Basalic
05-15-2008, 05:11 PM
tinere, ia vezi daca te mai poti loga cu userul tau si eventual dupa aia, ce nume are.
pune mana si invata cat de cat sa programezi si apoi SEO
bunutulalex
05-15-2008, 06:28 PM
Ma interesa mai mult un sfat pe partea de optimizare ! Daca insisti insa, pot spune ca merge perfect autentificarea ! Sa inteleg ca ai intalnit vreo problema ? Daca ti-ai facut user cu spatii in el nu ma mira, nici nu am afirmat ca am bagat toate restrictiile de introducere a datelor ! Iti multumesc oricum de sugestie, e bine sa verifici mereu ca sa fie totul ok !
P.S. : Vreau informatii strict pe optimizare, saitul nu e terminat !
Krumel
05-15-2008, 08:37 PM
Ce faci tu acolo se cheama spam.
Raportat.
ohohooo da era ceva scris nu gluma de mult parca nu mai vazusem text cu aceiasi culoare cu a backgroundului
robyroy
05-16-2008, 07:40 PM
ce o fi oare in capul lui sa ceara sfaturi seo tocmai aici, stiindu-se cu musc pe caciula????
am vazut ca a mai redus totusi o idee textul ascuns....
bogdi
05-17-2008, 10:43 AM
"Spam report successfully submitted"
Alex, esti pe drumul cel bun... Asa se face optimizarea, tine-o tot asa si vei ajunge ... sus. Atat de sus ca ... s-ar putea sa te doara cand o sa cazi!
Ziceai ca te intereseaza sfaturi despre optimizare... si ca ai gasit acest forum... Nu ai citit chiar nimic din el? Pur si simplu ai postat aici, fara sa citesti macar un pic?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.