PDA

View Full Version : Vand baza de date cu 2 milioane adrese mail

Krumel
05-12-2008, 11:37 AM
Comercializam baza de date cu 2.000.000 adrese de e-mail, cuprinzand atat adrese ale persoanelor juridice cat si ale persoanelor fizice cu domiciliul in Romania , la cel mai mic pret de pe piata

La achizitionarea pachetului veti primi gratuit si un program de trimitere a e-mailurilor care poate trimite pana la 50.000 de mailuri pe ora, program care in mod normal ar costa 100 Euro.

Pretul bazei de date care include cele 2 milioane de mailuri si programul de trimitere oferit gratuit este 500 RON.

Aveti asadar toate premizele pentru o promovare ieftina si de succes, tinand cont cat ar costa ca, prin publicitatea clasica, reclama dvs. sa fie vazuta de 2 milioane de persoane.

Pentru detalii si alte informatii ne puteti scrie la adresa *****@yahoo.com

Ca sa vezi ce bine se misca unii. Apropo, mail venit pe adresa speciala de inscris in directoare.

Concluzia: detinatorii de directoare web aduna mailurile si le vand.

Ceea ce nu e normal.

toto
05-12-2008, 12:56 PM
Nu cred ca e ok sa generalizam, chiar daca 90% din directoarele romanesti sunt detinute de persoane rau intentionate...

kmofo
05-12-2008, 12:57 PM
Mie mi-a fost oferita lista asta initial acum vreo 4 luni si pretul era mult mai mare. Apoi au venit oferte la preturi in ce in ce mai mici :). Se pare ca cine o cumpara o foloseste si apoi incearca sa o revanda ...

Concluzia: detinatorii de directoare web aduna mailurile si le vand.

Nu neaparat. Unele directoare afiseaza adresele de mail "in clar". Se poate sa fie adunate cu un "spider".

Krumel
05-12-2008, 01:25 PM
Da, cred ca m-am exprimat gresit.
Unii detinatori de directoare vand baze de date cu adrese de email.

Adrian Basalic
05-12-2008, 01:35 PM
n-am timp, ca as face treaba aia cu adresele de mail specifice fiecarui director in parte... si sa punem o lista apoi cu magarii

Krumel
05-12-2008, 01:36 PM
Buna idee.

toto
05-12-2008, 02:36 PM
Buna idee.

Subscriu... Este urgent nevoie sa facem asta.. Sa vedem care sunt magarii, macar sa nu ii mai includem in lista noastra de directoare...

iskanderul
05-22-2008, 01:48 PM
unii fac bani din asta. am publicat si eu scrisoarea pe blog si am primit cereri de oferta :)