PDA

View Full Version : Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.!


tataraseni
05-11-2008, 07:19 PM
Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.! : http://www.google.ro/interstitial?url=http://www.smarty.ro/ si din cate stiu eu sunt destul de restrictiv in ceea ce priveste aprobarea site-urilor in acest director web...

... si uitati ce se spune aici http://www.stopbadware.org/reports/container?reportname=smarty.ro%2F&reportident=963090... mai multe nu comentez...

Revin la mai putin de 12 ore dupa cele scrise mai sus cu un raspuns primit in urma solicitarii de re-examinare a site-ului de catre Nea Gogu :

Starea celei mai recente examinări de badware pentru acest site: A fost încheiată o examinare pentru acest site. Site-ul a fost găsit curat. Sunt eliminate avertismentele badware din căutarea Web. Reţineţi că poate dura o vreme până când această modificare se va propaga.

Asadar mare MARE atentie, puteti fi "lucrati" de concurenta sau alte persoane intentionate de n-aveti ideie...

bloggero
05-13-2008, 02:13 PM
dap, din pacate am fost si eu lucrat pe blogspot.com aveam un blog cu "funny cats" pe prima pagina in google si in 2 saptamini a fost lucrat.....:mad:. le-am scris si s-a rezolvat , da' acu nu imi mai fac griji ... nu mai e pe prima pagina :(