PDA

View Full Version : Cum trebuie construite linkurile ?

andrei
05-05-2008, 10:39 PM
Toata lumea stie: daca incepi un site nou si faci o campanie de link building masiva de la bun inceput nu vei castiga in pozitionare din contra vei fi penalizat.

Intrebarea mea este : cum trebuie construite linkurile ? un anumit numar pe saptamana, luna ? Eventual sa impartasiti din experienta propie.

Multumesc

Krumel
05-05-2008, 11:42 PM
Eu prestez intre 5 si 10 directoare pe zi.
Restul link-urilor, in functie de nevoie.

Linia dintre normal si abuz nu se asa greu de observat.

Indicat e sa faci rost de link-uri de pe cat mai multe si mai diferite IP-uri.

andrei
05-06-2008, 12:22 AM
Multumesc pentru raspuns, daca tot suntem pe topic ..ce fel de directoare sunt indicate cele generale sau cele pe domniul de activitate al siteului (ex. fotbal) ? Tot referitor la directoare, trebuie folosit acelasi titlu si descriere sau trebuie sa fie unice pentru fiecare director ?

toto
05-06-2008, 12:37 AM
Ideal este pe domeniul de activitate al site-ului, insa nu prea gasesti directoare de nisa, cel putin nu pe limba romana. Sunt foarte putine domenii acoperite de directoare tematice, cu foarte putine directoare pe acele domenii, asa ca nu ai decat sa alergi pe directoarele generale alegand o categorie sau subcategorie cat mai relevanta domeniului tau de activitate.

Referitor la a 2-a intrebare, depinde ce urmaresti: De exemplu poti incepe pe aceleasi titluri sa zicem pentru 35% din directoaele din lista ta, in care urmaresti sa inscrii site-ul. Castigi astfel o marja bunicica de linkuri cu keywordul principal - cu conditia ca titlul / anchor-ul ales de tine sa contina acest keyword / fraza. Apoi, poti incerca inca 2, 3 varinate de anchor pe sinonime sau alte keyworduri secundare.

andrei
05-06-2008, 08:34 PM
Multumesc pentru sfaturi.

Krumel
06-05-2008, 11:57 AM
Link Building Secrets Revealed by Top Linking Experts (http://www.polepositionmarketing.com/seo-sem/link-building-secrets/index.php) - "secrete".