View Full Version : Salutari din Mures
sorinunderclick
05-02-2008, 02:02 AM
Salutari la cei noi si cei vechi de pe forumul lui Cristi, salutari nea Krumele.
Am intrat si pe acest forum pentru ca in mod curent ma ocup partea de cercetare online UnderClick si ma intereseaza tot ce e legat de promovare online, de la idei bune sau neinspirate pana la idei ciudate sau consacrat demodate.
Din cate am remarcat si acest forum seo s-a dezvoltat frumos si pe cat posibil voi incerca sa mentin un echilibru, mentionand ca am o stima pentru ambele.
Krumel
05-02-2008, 10:11 AM
Salut Sorine si bine ai venit.
Sper sa te avem la discutii, comunitatea asta as vrea sa o bazez mai mult pe partea tehnica si informala/educativa a SEO si mai putin pe partea de Trade, pe care o las lui Cristi..momentan.
Forumul asta incerc sa il ridic nefolosind metode sau clasificari DP, ci pur si simplu sa ma apropii de ce e in .ro prin categorii specifice.
Marea majoritate au auzit doar de DP si cred ca doar acolo gasesc informatii bune, ceea ce nu e adavarat.
Vorba lunga, saracia omului.
Spor.
sorinunderclick
05-02-2008, 03:16 PM
Multumesc mult pentru clarificare, chiar imi trebuia asa ceva.
Pana acum, pentru cei interesati de "prima pagina in google" le sugeram sa aplice minimul prezentat pe UnderClick.
Pentru cei care chiar vroiau sa invete SEO, inclusiv sa-si dezvolte depatament si/sau sa-si trimita oameni la documentare intensiva, le recomandam forumul lui Cristi.
Ma bucur acum ca pot sa le recomand doua forumuri romanesti de seo, cu directii diferite si fiecare sa-si aleaga ce i se potriveste.
Exagerand putin: cu foarte multi ani in urma mi-a placut Dale Carnegie. In timp... am ajuns sa citesc si carti care spuneau "Adio Carnegie".
Evident, informatia utila a existat in ambele zone, motiv pentru care te felicit pentru alternativa pe care o oferi utilizatorilor romani de internet.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.