View Full Version : Google Adsense & Catfish
Adrian Basalic
01-14-2008, 04:27 PM
http://blog.iamntz.com/518/experiment-ctr.iamntz
Voi ce parere aveti? incalca sau nu Adsense Policy?
bloggero
01-14-2008, 04:44 PM
Incalca adsense policy pt ca obliga utilizatorul sa vada reclama tot timpul.
Oricat am incercat (ie6 si safari), nu am reusit sa vad adsense pe site-ul ala. Dar am prins ideea de pe sitepoint, e un fel de "float" footer fix. Sunt 99% sigur ca incalca termenii adsense, deoarece stiu ca se discuta sa pui adsense intr-un div pe una din lateralele site-ului, care sa ramana fix la scroll down. Si, daca imi aduc bine aminte nu e permis ca e "floating" si atrage atentia in mod nedorit.
vezi un ex aici: http://www.webmasterworld.com/forum89/5855.htm
Adrian Basalic
01-14-2008, 05:15 PM
am dat si un mail la baieti, de control asa.
iamntz
01-14-2008, 08:01 PM
Vă salut!
Site-ul este al meu şi, din câte am citit pe un link dat aici, este voie:
I finally heard back from Google. To paraphrase their response, they said that fixed position divs are allowed as long as the pages are follow the basic adsense policies.
oricum, am vrut să văd cam ce efect are asupra vizitatorilor. Aşa cum am scris şi pe blog, am avut un CTR surprinzător de mare....
Krumel
01-14-2008, 08:34 PM
Bine ai venit, iamntz.
CTR mare, dar plata per click?
Adrian Basalic
01-14-2008, 09:09 PM
incredibil ce mail am putut sa primesc inapoi...
Bună ziua Adrian,
Vă mulţumim pentru mesaj şi interesul arătat programului Google AdSense.
Vă recomandăm să fiţi atenţi când utilizaţi resurse ale unor terţe părţi în conjuncţie cu programul AdSense, pentru a evita încălcarea termenilor şi condiţiilor AdSense dar şi din motive de securitate şi protejare a informaţiilor private despre dvs. şi site-ul dvs.
Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că editorii AdSense sunt singurii responsabili pentru a verifica dacă instrumentele şi programele pe care le folosesc alături de AdSense nu încalcă termenii şi condiţiile programului.
Dacă aveţi întrebări suplimentare, vă rog să consultaţi Centrul de Ajutor aflat la https://www.google.com/adsense/support sau să ne contactaţi pe adresa adsense-ro@google.com şi vă vom ajuta cu plăcere.
Cu sinceritate,
Dan
Echipa Google AdSense
-----------------------------------------
Google Ireland Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4, Ireland
HELLO? tocmai pentru ca-s atent am dat mail, nu s-au deranjat sa vada macar despre ce este vorba.
Tu i-ai raportat la google?!?
iskanderul
01-14-2008, 09:52 PM
incredibil ce mail am putut sa primesc inapoi...
HELLO? tocmai pentru ca-s atent am dat mail, nu s-au deranjat sa vada macar despre ce este vorba.
tare rau. este bine ca ne-au zis parerea lor :D
Krumel
01-14-2008, 10:16 PM
Asa mi-au trimis si aia in engleza.
Ma auto denuntam ca am observat niste miscari aiurea in cont si ii rugam sa vada ce si cum.
Iar ei imi trimit mesaj ca sint ceva neclaritati legat de activitatea de pe contul meu.
Stilul idiot: "Eu:domle` am ceva in cont care nu e in regula.
Raspuns Adsense: domle` ai ceva in cont care nu e in regula."
Cu sinceritate,
Dan
Echipa Google AdSense
Adrian Basalic
01-14-2008, 10:26 PM
n-am raportat mimic, pur si simplu am trimis mail la adsense-ro sau care-i adresa lor
bloggero
01-14-2008, 11:00 PM
Asa mi-au trimis si aia in engleza.
Ma auto denuntam ca am observat niste miscari aiurea in cont si ii rugam sa vada ce si cum.
Iar ei imi trimit mesaj ca sint ceva neclaritati legat de activitatea de pe contul meu.
Stilul idiot: "Eu:domle` am ceva in cont care nu e in regula.
Raspuns Adsense: domle` ai ceva in cont care nu e in regula."
Asta am patito si eu mai demult dar macar esti acoperit daca nu le place ceva le trintesti cu un reply .
iamntz
01-15-2008, 02:02 AM
Bine ai venit, iamntz.
CTR mare, dar plata per click?
mai mare decât speram. În prima zi am scos 4$. Fix. Asta în condiţiile în care am pus catfish-u' pe la 2-3 după-amiază. Seara pe la 11 când am verificat era 4$ şi ştiu că am făcut ceva de genul :eek: având în vedere că nu am avut niciodată asemenea încasări pe un site în ro :)
Cât despre răspunsul de la google... Ce pot zice? Încă un motiv pentru care nu-mi place :D Îi întrebi dacă ai nelămuriri şi nu-ţi răspund. Dacă te raportează careva, zbori din adsense. Simplu şi corect. NOT...
iskanderul
01-15-2008, 07:18 PM
in concluzie ai voe sa faci acel floating sau nu?
bloggero
01-15-2008, 08:09 PM
in concluzie ai voe sa faci acel floating sau nu?
parerea mea NU
miromulus
01-21-2008, 03:38 PM
Pacat. Pare foarte interesant dar probabil ar putea conduce la metode si mai agresive
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.