PDA

View Full Version : Inscriere Site in motoare de cautare si directoare

george_palcau
04-11-2008, 11:25 AM
Salutare,

Ofer si eu ceva servicii de inscriere standard dupa cum urmeaza:

1. inscriere site in 300 de motoare de cautare - incepand de la $5
(inscriere automata), nu va putem acorda noi serviciul de inscriere manuala in google, yahoo si msn dar am fi incatati sa oferim consultanta gratuita.

2. inscriere site in 1500 de directoare internationale - incepand de la $35
(inscriere manuala).

3. inscriere site in 800 de directoare romanesti - nu stim inca asteptam oferte
(inscriere manuala).

4. inscriere articole in 700 directoare internationale de articole -
(semi-automata), plus recomandarile noastre pt. submitere in relatia cu google si favoritii acestuia.

In cazul in care nu va regasiti raspunsul in textul de mai jos va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, suntem online de la ora 7:00 pana undeva la 1:00 dimineata, eu sau colegul meu.

- Referitor la inscrierea in directoare in general cele care nu solicita link back si au PR3+ accepta inscrierea in 2-3 saptamani de la submitere, iar cele cu PR7 sau PR8 tot in categoria free pot accepta inscrierea si in cateva luni :eek:.

- Exista mult mai multe planuri de submitere care pot fi si negociate :D tinand cont ca detin liste cu aprox 2000 de directoare de articole 3500 de directoare romanesti si peste 13000 de directoare internationale. Oferta de mai sus este valabila pentru directoare c nu necesita link back, insa noi va sugeram sa inscrieti in mod special la directoare pe profilul dvs sau chiar pe cuvintele de cautare care necesita link back.

- Trebuie sa mai spun ca aceste servicii incep in maxim 48 de ore de la ora la care acceptati colaborarea cu noi. Nu este recomandat sa apelati la servicii de inscriere in mai mult de 2000 de inscrieri lunar si mai mult de 100 de inscrieri zilnic deoarece unele directoare chiar si romanesti( cateva de fapt) sunt "prieteni" cu google si ar putea fi interpretat ca spam.

- Preturile sunt in $ pt. ca noi oferim cu succes aceste servicii in afara tarii pt. ca romanii apeleaza mai putin la acest tip de servicii :).

Asteptam cu nerabdare comentariile dumneavoastra.

laufer
04-11-2008, 11:47 AM
Nu inteleg acest text: plus recomandarile noastre pt. submitere in relatia cu google
Si unde sunt 800 de directoare romanesti?Sau poate sunt, dar 70% sunt inactive.

2sharp
04-11-2008, 12:13 PM
Si 300 motoare de cautare ...

Krumel
04-11-2008, 12:27 PM
Pai postul e asa cum l-a marcat el: http://www.seo-romania.com/forum/images/icons/icon13.gif

Cat despre oferta...succes...sint sigur ca o sa gasiti amatori pentru asa ceva.

E liber sa faca fiecare ce vrea. Deasemenea sa si critice astfel de oferte.

bloggero
04-11-2008, 02:34 PM
2. inscriere site in 1500 de directoare internationale - incepand de la $35
(inscriere manuala).
poate as fi fost interesat ... apoi am calculat cit costa inscrierea pe 1 director... undeva in jurul a 500 lei vechi. Asta nu imi inspira incredere deloc :rolleyes: si am renuntat.

dacian
04-11-2008, 03:23 PM
Treaba cu inscrierea e relativ simpla . Calculati timpul necesar pentru inscriere unui site in director * numarul de directoare si observati si voi ce iese ( nu uitati ca la inscrierea manuala timpul creste , poate dublu , poate triplu ) .Calculati daca plata facuta acopera acel timp pierdut .
Si acum un calcul simplu , sa luam ca etalon timpul de 1 minut necesar inscrierii pe site . Teoretic este nevoie de 1500 de minute dar practic se apropie de 5000 de minute . Rezulta un numnar de 83 de ore , mai exact 10 zile a cate 8 ore , un salar lunar ar fi in acest caz de 75 euro ( pretul de mai sus ).Pentru ca aceasta afacere sa fie rentabila nu exista decat 2 solutii : 1 - se foloseste mana de lucru foarte ieftina ( chinezi , negri , etc ) ; 2- se folosest soft de inscriere in directoare ( si atunci nu mai este inscrierea manuala ) . La aceste 2 solutii pot exista mai multe variante ( mai mult sau mai putin ortodoxe ;) ).

Krumel
04-11-2008, 09:30 PM
Cred doar ca lista de directoare web face totul si nu doar inscrierea efectiva.

Si aici stiti bine discutiile despre listele de directoare web, am initiat si noi un proiect (http://webselector.seo-romania.com/) triat.

costelionas
04-19-2008, 04:14 AM
Treaba cu inscrierea e relativ simpla . Calculati timpul necesar pentru inscriere unui site in director * numarul de directoare si observati si voi ce iese ( nu uitati ca la inscrierea manuala timpul creste , poate dublu , poate triplu ) .Calculati daca plata facuta acopera acel timp pierdut .
Si acum un calcul simplu , sa luam ca etalon timpul de 1 minut necesar inscrierii pe site . Teoretic este nevoie de 1500 de minute dar practic se apropie de 5000 de minute . Rezulta un numnar de 83 de ore , mai exact 10 zile a cate 8 ore , un salar lunar ar fi in acest caz de 75 euro ( pretul de mai sus ).Pentru ca aceasta afacere sa fie rentabila nu exista decat 2 solutii : 1 - se foloseste mana de lucru foarte ieftina ( chinezi , negri , etc ) ; 2- se folosest soft de inscriere in directoare ( si atunci nu mai este inscrierea manuala ) . La aceste 2 solutii pot exista mai multe variante ( mai mult sau mai putin ortodoxe ;) ).

Cum crezi ca va vedea G un site care in 10 zile primeste 3000 de IBL-uri?
Toti spun ca sa inscrii situl in maxim 10 directoare/zi.
La lista de 3000 de directoare ro iti trebuie 1 an.

hcs
04-19-2008, 07:07 PM
1. eu sunt deacord cu inscrierea simultana in cat mai multe directoare - deoarece inscrierea in director nu inseamna si acceptarea in directorul respectiv...aparitia efectiva in respectivele directoare se rezlizeaza efectiv si dupa 1 an de la inscriere.
2. la faza cu 800 directoare romanesti...varza...dupa mine e cat se poate de clar...in momentul asta sunt cam 200-250 de directoare romanesti fara link back...mai multe nu vad de unde
3.lasati omu sa ofere serviciu - nu iti convine nu apela...e vorba de prezumtia de nevinovatie - DE CE COMENTATI? daca nu ati apelat inca la serviciile omului?!

sfat pentru prestator...am avut si eu serviciul asta intr-o vreme..300 de directoare romanesti...300 lei - si nu am avut decat vreo 3 clienti pe parcursul a 5-6 luni...si am renuntat.

laura29i
05-03-2008, 02:42 AM
Inscriu si eu site-uri in directoare MANUAL . Niste preturi gasiti aici promovare-website.net

costelionas
05-03-2008, 04:19 AM
Eram foarte aproape sa lansez o comanda, dar cand am vazut ca linkul din footer duce catre file:///C|/Documents%20and%20Settings/laura_c/Desktop/html/comanda.html, m-am lasat pagubas. Mai mult profesionalism colega !

laura29i
05-03-2008, 04:51 PM
Care link din Footer?

costelionas
05-03-2008, 04:56 PM
De pe pagina servicii, are anchor: Comanda una dintre aceste optiuni

laura29i
05-03-2008, 05:09 PM
Am schimbat . Merci pentru observatie :) . Acum e bine .

nepotuno1
05-04-2008, 05:54 PM
Inscriu si eu site-uri in directoare MANUAL . Niste preturi gasiti aici promovare-website.net
cam mari preturile,sunt multi care inscriu site'uri in directoare pentru preturi cu mult mai mici;)

laura29i
05-05-2008, 05:43 PM
Fac schimb de link cu alt site . E cineva interesat ? link-ul este promovare-website.net

Krumel
05-05-2008, 05:46 PM
laura29i, incearca sa nu ne terorizezi cu link-ul asta.
Multumim.

laura29i
05-05-2008, 06:01 PM
ok :))