PDA

View Full Version : Piramida succesului in SEO

Krumel
01-13-2008, 01:43 PM
Unii dintre voi stiti deja ce abilitati sau cunostinte trebuie sa aibe un prestator de servicii SEO pentru a reusi.

De cele mai multe ori persoanele nici nu ies in fata, firma insusindu-si realizarea in SERP`s. Asta nu e o problema.

Explciatiile le aveti in imaginea alaturata si pe link-ul aferent: The SEO Success Pyramid (http://www.smallbusinesssem.com/the-seo-success-pyramid/971/)

Poate discutam despre SEO si ca practicant sau prestator, aspecte pe care unii dintre noi ar trebui sa le stie. :)

darkstar_tfd
01-13-2008, 10:17 PM
Personal, chestia asta cu piramida mi se pare ca nu e finita, e prea brut spus ca ala e drumul spre succes, mai ales in ziua de astazi cand pana si pe RO au aparut domenii de competitie online.

Research trebuie pus cam la toate nivelele, IMHO..si mai sunt si altele.

Krumel
01-13-2008, 10:26 PM
E doar o expunere a unei pareri sau reusite.
Nu e ceva obligatoriu.

Omul si-a expus modelul lui de succes.

darkstar_tfd
01-13-2008, 10:48 PM
Ummm, okay, am inteles ideea, insa modelul e putin cam out of date, cel putin eu asa cred. Pentru ce nu mai putem sa spunem ca facem research o singura data, la un singur nivel, la fel cum nu putem spune acum ca ramane la o structura fixa a unei pagini, atunci cand vedem ca putem imbunatatii, sau adauga ceva ca sa o facem mai relevanta domeniului in care o activam.

Eu de exemplu, acum, nu pot sa obtin linkuri doar cand un site e optimizat de prima faza, adica atunci cand intrii prima oara cu site-ul pe SE si vezi ce merge si ce nu merge. Daca faci o treaba, o faci constant, alergi dupa linkuri pentru paginile pe care le crezi aproape de ceea ce ai nevoie, insa nu neglijezi o posibilitate doar pentru ca stii ca o pagina e in "beta testing".

As mai zice, dar mai las si pe altii sa contribuie cu pareri si sugestii.

Krumel
01-13-2008, 10:53 PM
Eu cred ca e un ghid bun ptr un incepator. In special pentru faptul ca poti vedea cum si ce inseamna SEO.
Evident, ce munca trebuie depusa pentru a avea succes in SEO.

darkstar_tfd
01-13-2008, 11:16 PM
Eu cred ca e un ghid bun ptr un incepator. In special pentru faptul ca poti vedea cum si ce inseamna SEO.
Evident, ce munca trebuie depusa pentru a avea succes in SEO.

Da, ai spus cuvantul cheie :)

Cu un cuvant cat de multe se schimba...