PDA

View Full Version : Au adormit cei de la suport Adsense ?

tataraseni
04-03-2008, 11:47 AM
Nu stiu daca sunt un caz singular sau cei de la google adsense au adormit cu desavarsire :

- le-am scris in legatura cu un canal care nu mai apare la rapoarte desi reclama se afiseaza bine merci, nici un raspuns; starea aceasta dureaza de vreo luna;
- am dat peste un site care incalca politica google adsense, l-am reclamat si totusi afiseaza in continuare anunturi adsense; au trecut mai bine de doua saptamani de cand am sesizat acest aspect;
- despre orice subiect as incerca sa le scriu nu-mi mai raspund;

Krumel
04-03-2008, 12:25 PM
La fel si cu PIN-ul.
Trimis 3-4 mailuri, nici un raspuns si nici PIN.
Banii s-au adunat...

dacian
04-03-2008, 01:42 PM
Oare se "romanizeaza" si google ?
La cat sunt ei de mari (din punct de vedere financiar) ar trebui sa fie in stare sa raspunda in maxim 24 de ore de la aparitia oricarei probleme/sugestii/orice altceva. Sau a ajuns in punctul maxim ( punct de unde nu mai poti avansa indiferent ce ai face ) ?

bloggero
04-03-2008, 01:45 PM
Probabil ca sa marit echipa google.ro si acum ne vor raspunde la intrebari numai fratii nostri romani..... deci cu muuulta intarziere

Krumel
04-03-2008, 03:43 PM
Cred ca summit-ul de a Bucuresti creaza probleme.... plus vremea de afara, incalzirea globala si venirea cocorilor.

tataraseni
04-03-2008, 05:05 PM
Cred ca summit-ul de a Bucuresti creaza probleme.... plus vremea de afara, incalzirea globala si venirea cocorilor.

Summit-ul a inceput de doua zile, mie nu mi-au raspuns de o luna...

Krumel
04-03-2008, 05:15 PM
Se pregateau...trebuie sa ii intelegem.

Oricum, am fost ironic cu tenta negativa in fraza aia. Critic.