PDA

View Full Version : Share un singur site dintr-un cont Analytics

Krumel
01-12-2008, 06:11 PM
Aveti idee daca se poate da share doar la un singur site dintr-un cont de Analytics?

Stiu ca se poate da la tot contul, dar la un singur site?

bloggero
01-12-2008, 06:44 PM
1. login to www.google.com/analytics/

2. in drepta site-ului pe care vrei sa il dai la share click pe linkul Edit (cel de sub settings)

3. in josul paginei deschise ai 'Users with Access to Profile' si '+ Add User' , click pe add user

4. pe pagina deschisa introdu emailul persoanei careia vrei sa ii dai la share datele din Google Analitics, in cimpul ''Email address:"
completeaza Email address: "Last Name:" si "First Name:" si selecteaza "Access type: View reports only"

5. Click finish.

@important emailul persoanei trebuie sa fie neaparat un google email.

Ducu
01-17-2008, 12:27 AM
multumesc frumos bloggero chiar imi trebuia si nu stiam unde sa caut

Ovidiu
01-17-2008, 01:06 AM
@important emailul persoanei trebuie sa fie neaparat un google email.

Nu, trebuie sa fie cont Google. Contul Google poate avea asociata orice adresa de e-mail.

toto
01-17-2008, 05:02 PM
Nu, trebuie sa fie cont Google. Contul Google poate avea asociata orice adresa de e-mail.

Ba da Ovidiu, trebuie sa fie cont @gmail. Ceea ce stii tu ca poate fi orice adresa de email, este valabil la Adsense.

(Must be a Google Account. Learn more.)

Ovidiu
01-17-2008, 11:43 PM
Of mai. :)
Cont Google inseamna o metoda de autentificare formata dintr-o adresa de e-mail (oricare) si o parola. Deci cont Google != cont Gmail. Va rog sa cititi aici (http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=27440&topic=10458).

Does creating a Google Account give me a Gmail account?

No, but you can sign up for a Gmail account free of charge. If you already have a Google Account, you'll be given the option to add Gmail to your current account, or create a separate account. If you'd like to add Gmail to your current account, be sure to click the sign in here link. If you have any questions or concerns, please visit the Gmail Help Center.
Nu mai insist, eu am acces dat la unele din statisticile mele la conturi Google cu adrese de mail .ro. Merge.

toto
01-18-2008, 12:39 AM
Nu mai insist...

:) Ok, pe mine m-ai convins... Dar tin minte ca atunci cand am deschis contul analytics parca, sau... nu mai tin minte care nu am putut pentru ca nu bagasem adresa gmail... Probabil de acolo am ramas cu "Tre sa fie gmail" ...