PDA

View Full Version : Lista cu directoare romanesti de calitate.

dudu_tux
03-17-2008, 09:00 PM
Aveti o lista cu directoare de calitate?[Care nu are nofollow si in care se merita sa iti inscri siteul]

Krumel
03-17-2008, 09:09 PM
Cred ca ar fi bine sa facem una.
Ce ziceti? :)

dudu_tux
03-17-2008, 09:41 PM
O idee foarte buna.
Trebuie sa fim organizati.Mai multi trimit linkurile si unele chestii si cineva se ocupa de facut lista.Pot sa fac eu lista pe baza informatiilor stranse in caz de nu vrea alcineva sa se ofere.
O lisa in care sa vezi care directoare transfera page rank , care nu , sa ai un link care duce direct la pagina submit precum si alte lucruri care sunt importante atunci cand vrei sa iti inscri siteul in directoare.

Ianna
03-18-2008, 06:08 PM
dudu_tux eu am deja 2 pagini (vreo 200 dir) cu dir care sunt seo-friendly si care nu sunt...eu zic ca lista e destul de buna avand in vedere ca am verificat fiecare dir... (sper sa nu-mi fi scapt ceva din evaluare)... ceea ce am gresit dar voi relua testul este timpului de aparitie a site-ului in dir.

Krumel
03-18-2008, 06:13 PM
Ianna, romanesti?

dudu_tux
03-18-2008, 11:35 PM
Chiar daca sunt romanesti , chiar daca sunt straine sunt sigur ca cineva are nevoie de ele.
@Ianna
Daca se poate uploadeaza-le.

Ianna
03-19-2008, 06:09 AM
deocamdata directoare romanesti (http://tutoriale.anadesign.info/listadirectoare/) (<<link)si inca lucrez la lista ca vreau sa elimin usor usor cele cu erori si cele care nu sunt seo friendly...din pacate nu am si foarte mult timp... mai mult de 30 minute/zi ptr lista (in weekend poate 1 ora) nu pot acorda... d`aia si intrebam intr-un post cum sa evit link farm. Eu nu-s expert seo si nici seo nu e prima mea ramura de unde fac $$$...dar de multe ori la un proiect mare ofer in pachet si "seo" de baza (cu +/- in fct de $$/timp/ concurenta)..asa ca daca am facut greseli in evaluare rog a ma corecta! (Am considerat non-seo dir cele care au "nofollow" pe link si/ in meta tag, care au redirectionare si cele care au linkuri aiurea continand "?" ). Am mai gasit vreo 2 pag cu liste de dir dar cred ca nu fac update-uri sau nu stiu pe ce criterii merg clar, avand in vedere ca multe dir considerate de respectivele site-uri ca fiind friendly seo fie acum sunt inexistente, fie eu le-am gasit cu nofollow.

Krumel
03-19-2008, 08:20 AM
Ianna, felicitari pentru lista si pentru sharing.

tataraseni
03-19-2008, 11:03 AM
Te rog ca la Directorul Web Smarty sa modifici descrierea in ceva de genul "E nevoie de crearea unui cont pentru a putea incrie / modifica un site"... a vost o vreme incrierea la liber dar ma spamau robotii cu inscrieri la tot felul de prostii si am fost nevoit sa aleg aceasta varianta...

de asemenea n-am gasit in lista www.directorweb.biz si www.boxlinks.net alte doua directoare din portofoliul propriu...

Ianna
03-19-2008, 04:56 PM
sigur...am sa fac modificarile si adaugarile pe seara. Celelalte 2 dir nu sunt adaugate ca sunt de 2 si 3 luni vechime si nu m-am bagat sa adaug dir atat de noi fara a sti daca vor avea si logevitate. Dar avand in veder ca tu esti admin..prezinti credibilitate asa ca le verific si am sa le adaug.

@tataraseni Verifica PM pentru niste nereguli.

laura29i
05-03-2008, 02:48 AM
Am si eu in site o lista cu primele 50 de directoare din Romania promovare-website.net

tataraseni
05-03-2008, 07:18 AM
Am si eu in site o lista cu primele 50 de directoare din Romania promovare-website.net

Trebuie sa faci update la lista ta... acum www.adsmarty.com are PR 5 si mai am un cadou pentru lista ta : doua directoare web cu PR 4 www.directorweb.biz si www.boxlinks.net

laura29i
05-03-2008, 11:57 PM
ok , are cineva o lista cu directoare care accepta site-uri pe loc?

nafets
05-04-2008, 12:41 PM
@laura29i ... nu cred ca mai exista asa ceva, avand in vedere multitudinea de roboti, orice manager de director intreg la minte supune inscrierile unui proces de moderare.
Defapt nu prea vad cu ce te avantajeaza daca apare azi si nu maine ...

laura29i
05-04-2008, 01:41 PM
Ba mai exista , de exemplu http://www.boxlinks.ro/ .

tataraseni
05-05-2008, 06:32 AM
ok , are cineva o lista cu directoare care accepta site-uri pe loc?

la mine aprobarea unui site inscris dureaza intre 1 minut si maxim 24 de ore, depinde cum ma prinde online, cu exceptia week-end-ului cand am si eu pauza publicitara...

nuk3r
07-24-2008, 05:38 PM
Salut tataraseni

ti-am trimis si eu un mail pentru a-mi adauga site-ul www.firehouse.ro in directoarele tale la categoria Sanatate/Siguranta Publica , inca nu am primit niciun raspuns.

Poate ca un id de yahoo ar fi mai util
Simi