View Full Version : Link farm
Ianna
03-12-2008, 05:10 PM
Cum sa evit sa nu fac o pagina web link farm? Din x motive si pierzand date din pc imi este mult mai la indemana sa-mi fac o pagina (sau 2) cu o lista intreaga de link-uri. O varianta ar fi sa fac pagina privata (si cu tot ce implica asta) dar ma gandeam ca na poate l-ar ajuta si pe x sau y avand in vedere ca link-urile vor fi in tabel sortabil dupa vreo 4/5 criterii.
Ar fi ceva de genul lista directoarelor de la directorycritic
Vreo sugestie?
Krumel
03-12-2008, 06:09 PM
N-am prea inteles, dar hai ca incerc o versiune:
Pentru bookmark online: del.icio.us/ e online, poate fi accesat de oriunde si mai de oricine.
Poti face o pagina cu link-urile tale, dar sa pui nofollow pe ele...si nu ai treaba cu link farm-ul.
Sper sa te ajute. :)
Aurel Dragut
03-12-2008, 07:55 PM
Eu folosesc Google Bookmarks si am bagat in Firefox un addon pe nume "Firefox Google Bookmarks" care imi creeaza un meniu suplimentar la Firefox cu toate bookmarkurile pe care le extrage din contul de Google Bookmarks. Asa nu mai am nici o frica de genu ca le pierd la formatare.
Ianna
03-13-2008, 01:43 AM
aureleeee...cum sa bag in favorite peste 200 de site-uri?? si asa am ditamai coloana si e pusa pe foldere!
mda la nofollow m-am gandit si eu ...in fond si la urma urmei nu caut sa fac "publicitate" sau sa "ajut" respectivele pagini ci va contitui un grup de resurse.
anyway am sa experimentez mai multe legat de asta sa vad reactia google.
si btw daca (posibilul )link farm-ul e pe subdomeniu fara link catre domeniu doar domeniu face link care pagina (probabil) link farm nu afecteaza, right?
Aurel Dragut
03-13-2008, 03:46 AM
Deci poti sa pui cate linkuri vrei...eu deocamdata am ajuns la 77 dar voi mai adauga. Macar testeaza. Daca nu vrei asa poti sa iti faci acea pagina si o excluzi de la indexare punand conditie in robots.txt si scapi de grija linkfarmului.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.