PDA

View Full Version : Duplicate content

bloggero
03-12-2008, 01:33 AM
A experimentat cineva in eliminarea duplicate content ?
Adica eu incerc sa elimin cit mai mult din el, da' paginile de categorii si top posts le pastrez.
Pe de alta parte am citeve bloguri la care nu mi-am batut capul cu asa ceva si se descurca bine. Un test nu am facut pentru simplu fac ca necesita foarte mult timp, guru-istii din SUA sunt pentru eliminarea de duplicate content, dar am invatat de mult ca nu trebuie sa ii asculti orbeste. M-ar interesa o experienta romineasca ;) cu duplicate content (nu conteaza in ce limba e siteul/blogul)

Ianna
03-12-2008, 04:53 PM
Na si tu acum... daca nu crezi profesionistii atunci poate crezi o pagina oficiala de la google....
Duplicate content (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=66359)

bloggero
03-22-2008, 01:32 AM
e acolo un paragraf despre:
There are some steps you can take to proactively address duplicate content issues, and ensure that visitors see the content you want them to:

"Understand your content management system: Make sure you're familiar with how content is displayed on your web site. Blogs, forums, and related systems often show the same content in multiple formats. For example, a blog entry may appear on the home page of a blog, in an archive page, and in a page of other entries with the same label."

Inteleg cum e organizat dar ei nu precizeaza ca la celelalte puncte daca e bine sa excluzi sau nu o "archive page" de exemplu.

deci ? ;)

Stripper
05-03-2008, 12:49 AM
Eu am avut duplicate content si nu a fost o experienta buna! La un moment dat de pe locul 10 ma spulberat google pe locul 200-300! Asa ca eu nu m-as risca! Am refacut site-ul in proportie de 90% si acum si-a revenit la loc!