View Full Version : Microsoft ne chinuie iar
Azi am vazut in Capital ca s-a lansat oficial Internet Explorer 8, asta dupa ce unul dintre colegii de la serviciu a instalat beta-ul si nici un site mare gen yahoo nu se mai vedea ok. Si ca sa vedeti mentalitate, acum ca sa se vada bine site-urile trebuie sa pui un meta care sa randeze ca IE 7 - un fel de treaba romaneasca rezolvata cu o sarma/litza - asta ca tot ne laudam ca romana e a doua limba vorbita in cadrul Microsoft.
aveti si link cu comunicatul de presa
IE 8 (http://www.capital.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=107590&newsletter_link=1&utm_source=newsletter_zilnic&utm_medium=email)
bloggero
03-11-2008, 03:20 AM
nici macar ie7 nu merge ca lumea
sunt in goana dupa vinzari, oare le e asa de frica de firefox....
dacian
03-11-2008, 09:50 AM
Daca a instalat beta-ul la ce se astepta? Microsux nu chinuie pe nimeni , utilizatorii se chinuie singuri ;) ( curiozitate omeneasca de a vedea cum functioneaza softul x sau y ). Eu consider toate produsele microsux in stadiul beta cel mult.
Cred ca le este frica de tot ce inseamna open-source in general nu doar de firefox.
Poate ca gresesc, insa sunt atat de multumit de FF, incat nici macar nu vreau sa aud de o noua lansare, de beta-uri, de nimic... Ei sa fie sanatosi si cei care sunt curiosi...
Krumel
03-11-2008, 11:39 AM
Oamenii sint tentati sa incerce ce e nou. Ce e nou nu e neaparat mai bun. Cel putin in cazul Internet Explorer si respectiv Microsoft.
eugen
03-11-2008, 01:46 PM
@toto: Perfect adevarat, dar īn cazul īn care lucrezi ca dezvoltator este necesar să vezi compatibilitatea şi cu alte browsere decāt FF.
Nici eu nu sunt un fan Microsoft, dar l-am instalat pentru a vedea cu ce noutăţi au mai venit de această dată.
Pustiu
03-11-2008, 02:32 PM
Hai bai ca parca se misca o leaca mai repede. :) Nu se incarca aproape nimic corect, dar au castigat la viteza. :P
@toto: Perfect adevarat, dar īn cazul īn care lucrezi ca dezvoltator este necesar să vezi compatibilitatea şi cu alte browsere decāt FF.
Nici eu nu sunt un fan Microsoft, dar l-am instalat pentru a vedea cu ce noutăţi au mai venit de această dată.
Tizule, Si eu sunt dezvoltator... Insa tind sa cred ca nu sunt un dezvoltator nebun - nu te simtii jignit, cei de fata se exclud - sa iau in considerare un browser ce are o istorie cu probleme, mai ales in stadiul beta!!!
Prefer sa testez pe versiunile vechi, chiar pe netscape, opera, etc ...Pe astea sigur le mai foloseste cate un bunicutz, IE 8 beta, inca nu a ajuns sa merite atentia mea... :) inca...
eugen
03-11-2008, 09:53 PM
No worries, nu ma simt nici jignit nici dezvoltator nebun. :)
Tocmai din acelasi motiv l-am instalat si eu, sa vad cu ce alte probleme au venit de aceasta data.
dacian
03-11-2008, 10:56 PM
No worries, nu ma simt nici jignit nici dezvoltator nebun. :)
Tocmai din acelasi motiv l-am instalat si eu, sa vad cu ce alte probleme au venit de aceasta data.
Sa intelegem ca esti masochist :p ? Sau cauti softuri beta/cu probleme cu lanterna :D ?
eugen
03-11-2008, 11:30 PM
Nu.
Cred ca se cheama curiozitate :confused: in fine...
PiticStyle
04-07-2008, 02:45 AM
Ar trebui sa incepem prin educarea userilor simpli sa foloseasca altceva decat IE, am facut un site acuma 2 zile si in toate browserele css-ul "merge" perfect, in IE foarte foarte aiurea. Daca adauga anume hack-uri nu il pot valida deci am ales sa il validez si sa suport consecintele daca un user spune ca nu functioneaza ok site-ul, deci.. educarea userului simplu! IE nu ... Mozilla, Flock, Opera Da
Necropsique
04-07-2008, 12:08 PM
Daca s-ar fi folosit IE Destroyer sau chestii similare la scara larga, poate aflau si userii simpli de windows ca exista si alte browsere in afara de internet explorer.
Insa nimeni nu isi permite sa piarda vizitatori si implicit bani, pentru o ideie, lume mai buna, etc. :)
Ovidiu
04-07-2008, 03:08 PM
Interesant, sa-i anunte cineva si pe Microsoft (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/default.mspx) ca s-a lansat oficial IE8.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.