View Full Version : gambling directory
robyroy
03-02-2008, 07:49 PM
Am inebunit de tot. Intr-un exces de zel am "trantit" un director.
E gol, ca abia are cateva ore, asa ca va rog sa nu criticati acest lucru :) .
Astept parerea voastra ( de preferat , numai lucruri bune :) glumesc desigur)
iata si linkul : gamblerdirectory.info
Krumel
03-02-2008, 08:38 PM
Pai daca e gol, noi ce am putea spune despre el?
Aurel63
03-02-2008, 09:30 PM
1. Fiind director de nisa, sunt tare curios cum se va dezvolata traficul.
2. Oricum, daca la directoarele generale monetizezi prin vanzare linkuri preferentiale sau adsense, banuiesc ca in cazul acestui director te vei baza pe programe afiliate la pokerele online. Gresesc?
PS Dezvoltarea unui director web se face la fel, indiferent de nisa. Singurul aspect il consta in treficul de nisa si monetizare; s-ar putea sa fie mai bine decat in cazul directoarelor generealiste..nu stiu, astept sa vad ce se intampla cu directorul tau.
robyroy
03-02-2008, 11:49 PM
1. Fiind director de nisa, sunt tare curios cum se va dezvolata traficul..
Si eu sunt tare curios:)
2. Oricum, daca la directoarele generale monetizezi prin vanzare linkuri preferentiale sau adsense, banuiesc ca in cazul acestui director te vei baza pe programe afiliate la pokerele online. Gresesc?
Nu gresesti deloc. Exact pe programele de afiliere ma bazez
PS Dezvoltarea unui director web se face la fel, indiferent de nisa. Singurul aspect il consta in treficul de nisa si monetizare; s-ar putea sa fie mai bine decat in cazul directoarelor generealiste..nu stiu, astept sa vad ce se intampla cu directorul tau.
Corect. Dezvoltarea se face la fel. Fiind un director de nisa, traficul va fi targetat, teoretic cel putin va fi mult mai bine. ramane sa vedem si practic daca va fi asa. Oricum, in viitorul apropiat nu ma astept la ceva spectaculos, e cu bataie lunga.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.