robyroy
02-27-2008, 12:06 PM
Salut. Dupa cum spuneam in primul post, nu sunt tare priceput in ale seo, dar am ceva notiuni.
Am o problema pe care vreau sa o dezbat cu voi.
Activez intr-un domeniu destul de urat sa zicem asa (urat in sensul ca e o batalie groaznica in aceasta nisa, cel putin pe .com) , adica gambling.
Recent am luat un domeniu pe care as vrea sa il optimizez foarte bine pentru a ocupa o pozitie buna in .com .
Numele domeniului ma ajuta foarte tare (cuvantul cheie este inclus in numele domeniului).
Optimizare on page sa zicem ca ma descurc sa o fac ( am folosit headingurile, am incercat sa am o buna densitate a cuvantului cheie, am bolduit cuvintul cheie, etc ).
problema mare incepe acum:
Prima gafa:
desi tagetul ar fi Europa de vest, hostingul il am in Romanica.
Continut: Nu imi place sa pun decat informatia esentiala, fara alte balarii doar de dragul de a avea pagini cat mai multe si cat mai pline (Stiu, Krumel o sa zica ca , continutul inseamna totul :) ) , asa ca toata informatia e comprimata intr-o singura pagina, pe care vreau sa o traduc in mai multe limbi de circulatie internationala (se considera oare traducerea duplicate content?)
Ce pot face sa il urc cat mai sus?
1.Inscriere in directoare, e usor, dar nu stiu cat de tare mai ajuta,
2.O sa incerc sa adun cat mai multe ibl -uri de calitate.
Altceva, ce imi mai recomandati??
Si care ar fi sansele, dat fiind situatia data sa prind o pozitie buna in G ?
multumesc anticipat.
Am o problema pe care vreau sa o dezbat cu voi.
Activez intr-un domeniu destul de urat sa zicem asa (urat in sensul ca e o batalie groaznica in aceasta nisa, cel putin pe .com) , adica gambling.
Recent am luat un domeniu pe care as vrea sa il optimizez foarte bine pentru a ocupa o pozitie buna in .com .
Numele domeniului ma ajuta foarte tare (cuvantul cheie este inclus in numele domeniului).
Optimizare on page sa zicem ca ma descurc sa o fac ( am folosit headingurile, am incercat sa am o buna densitate a cuvantului cheie, am bolduit cuvintul cheie, etc ).
problema mare incepe acum:
Prima gafa:
desi tagetul ar fi Europa de vest, hostingul il am in Romanica.
Continut: Nu imi place sa pun decat informatia esentiala, fara alte balarii doar de dragul de a avea pagini cat mai multe si cat mai pline (Stiu, Krumel o sa zica ca , continutul inseamna totul :) ) , asa ca toata informatia e comprimata intr-o singura pagina, pe care vreau sa o traduc in mai multe limbi de circulatie internationala (se considera oare traducerea duplicate content?)
Ce pot face sa il urc cat mai sus?
1.Inscriere in directoare, e usor, dar nu stiu cat de tare mai ajuta,
2.O sa incerc sa adun cat mai multe ibl -uri de calitate.
Altceva, ce imi mai recomandati??
Si care ar fi sansele, dat fiind situatia data sa prind o pozitie buna in G ?
multumesc anticipat.