PDA

View Full Version : Procesoare de carduri din Ro

Stefan
02-26-2008, 11:43 AM
In afara de epayments si dotcommerce, mai sunt si altele?

La epayments nu m-a impresionat deloc suportul iar dotcommerce are comisioane putin cam mari.

Stefan
03-10-2008, 06:57 PM
Cu mondopay a lucrat cineva pana acum? Astazi am aflat de ei...

toto
03-10-2008, 09:17 PM
La epayments nu m-a impresionat deloc suportul iar dotcommerce are comisioane putin cam mari.

Cred ca ai vrut sa zici invers... dotcomm - suport naspa, epaym - preturi mari.

Stefan
03-11-2008, 01:07 AM
Nu Toto, am zis bine :). Cel putin asa reise din ofertele pe care mi le-au trimis cele doua firme si din totala lipsa de interes de care au dat dovada cei de la epayments. Dar poate nu le-a placut de mine.. Tu ce experienta ai avut cu ei?

Si se pare ca nici mondopay nu sunt prea apreciati.

toto
03-11-2008, 10:02 AM
Nu Toto, am zis bine :). Cel putin asa reise din ofertele pe care mi le-au trimis cele doua firme si din totala lipsa de interes de care au dat dovada cei de la epayments. Dar poate nu le-a placut de mine.. Tu ce experienta ai avut cu ei?

Si se pare ca nici mondopay nu sunt prea apreciati.

Hm.. ciudat... La mine dotcomm au avu tpreturi mai mici de implementare + comisioane mai mici, insa suportul post implementare lasa de dorit... (am implementat pentru un client, nu pentru mine) ... In aceeasi perioada, epaym a venit cu niste comisioane destul de mari (mai mari decat dotcomm) si un cost de implementare mai mare... Fapt pentru care nici nu a fost ales de clientul respectiv... Stand acum sa ma gandesc, probabil era mai bine daca mergea totusi pe varianta epayment, chiar daca aveau preturi mai ridicate... La partea de suport post implementare nu m-am lovit inca de epayment, deci nu as putea sa ma pronunt...

Cert este totusi ca, la dotcommerce, dupa implementare, din 10 incercari ale clientilor de a plati cu cardul, maxim 1 era acceptat... Restul erau refuzati la plata din cauza cardului - spuneau clientii ca au primit reject la card - clientii in varsta, de peste 40 de ani, din lumea asigurarilor, fapt care ma face sa cred ca nu erau incercari de frauda.

Mai mult, am incercat si eu cu cardurile proprii, pe care sigur aveam bani si cu care mai platisem in alte parti pe net - un visa si un mastercard business in eur - ambele fiind refuzate!!!

Intr-un tarziu, cei de la dotcomm au acceptat ideea ca nu e de la carduri ci de la sistemul lor, si incet incet, rata de acceptare a cardurilor a inceput sa creasca (cam intr-un interval de 2 luni, fapt destul de grav intr-un business online), insa nu a ajuns niciodata la un procent acceptabil de carduri acceptate/respinse.

Exact pe aceasta problema, suportul lor a fost jalnic, ca sa nu mai spun sa atarnai sa iti raspunda cand si cand pe mess, pentru ca pe telefon nu eveai nicio sansa.

Faptele relatate sunt din perioada dec 2006 - mai-iunie 2007. Probabil acum (sper pt binele lor) s-a mai schimbat situatia, nu stiu.

Cu alti operatori - gen mondo, etc - nu am avut de-a face deci nu pot spune nimic...

equalizer
03-24-2008, 01:31 PM
Pot sa imi dau eu o parere despre Mondopay, cred ca destul de avizata. Am implementat si procesam prin ei de la inceputul anului.
Pana in momentul de fata nu avem motive sa ne plangem, comparativ cu cele spuse aici se pare ca am facut o alegere buna. Raspunsul la cererea noastra de inregistrare a fost rapid si exista un numar de telefon la care pot fi apelati oricand.
Sunt acceptate fara probleme toate tipurile de carduri, nu am avut nici un fel de reclamatie din partea clientilor. In cazul Dotcommerce am inteles ca apar aceste erori pentru ca procesarea este facuta printr-un gateway american si nu european(3d secure).
In afara unor mici intreruperi de serviciu la inceputul contractului care au fost explicate prin faptul ca suntem printre primii lor clienti, serviciul functioneaza ireprosabil. Gasesc de asemenea Mondopay cu mult mai flexibil comparativ cu celelalte servicii despre care m-am informat si le-am contactat.
Deoarece nu doresc ca acest post sa sune a mesaj publicitar nu voi pomeni numele site-ului nostru, dar pentru cine doreste mai multe detalii: pls PM!

toto
03-24-2008, 02:37 PM
nu doresc ca acest post sa sune a mesaj publicitar nu voi pomeni numele site-ului nostru

Nu cred ca este vreo problema in acest sens si se poate spune numele site-ului, ca sa vedem si noi exact in ce domeniu, cam ce volum, etc, de tranzactii sunt facute pe acest procesor...