PDA

View Full Version : Bine v-am (re)gasit

Stefan
02-26-2008, 11:20 AM
Am pus re-ul ala pentru ca pe cativa va stiu de pe alte forumuri. Asta nu inseamna ca si voi ma stiti pe mine, dar nu este important acest aspect :).

Numele meu este Stefan si ma "chinui" asa cum pot sa-mi optimizez proiectele in care sunt implicat. Dupa cum probabil o sa vedeti din postarile de pe forum, SEO-ul nu este nici de departe punctul meu forte, dar nici la 0 nu mai sunt (deh, nevoia asta te forteaza sa inveti cateva chestii).

In prezent am 3 proiecte online in care sunt implicat: o comunitate de traderi Forex, un portal de imobiliare mai deosebit si un portal de calatorii.

In rest, sper sa ne intelegem bine :)

Krumel
02-26-2008, 11:29 AM
Salut Stefan si bine ai venit. :)
Posteaza ce ai nevoie, ....ne bazam pe bunul simt al fiecaruia...si deci nu sint motive sa nu ne intelegem.

Necropsique
02-26-2008, 12:01 PM
Bine ai venit Stefan.

Stefan
02-26-2008, 12:14 PM
Multumesc, multumesc! :)

Am si eu o sugestie pentru voi. Stiu ca abia am venit si deja vin cu "pretentii" dar ma gandesc ca poate vor gasi si altii utila functia asta si o sa o implementati :). Este vorba despre un link care afiseaza posturile de pe forum (indiferent din ce topic fac parte) in ordine cronologica descrescatoare. Stiu ca exista functia asta (http://www.seo-romania.com/forum/search.php?searchid=7223), dar cred ca ar fi mai util sa se afiseze mesajele sub forma de posturi, nu threaduri.

Necropsique
02-26-2008, 01:00 PM
Orice sugestie e bine venita.

Inca sunt in stadiu de descifrare a vb-ului, dar voi incerca cat de curand sa implementez ideia.

Merci.