View Full Version : Parteneri carturari.ro
Caut parteneri (afiliati) pentru magazinul online librarie online (http://www.carturari.ro).
Comisionul aferent este de 5% din vanzari.
Scriptul de afiliate este scriptul folosit de oscommerce. (testat - prezinta incredere). Deocamdata nu se pot folosi ca banere decat imaginile cartilor insa cat de curand vor fi disponibile si banere facute special. Se pot folosi si lincuri text (recomandate) caz in care in functie de marimea siteului afiliat comisionul poate creste cu 2% pana la un total de 7%.
Deasemenea in curand voi lansa si o campanie pentru detinatorii de forumuri si website-webmaster prin care voi oferi 2% din vanzarile realizate de catre webmasterii care vor plasa anunturile pe siteurile lor. Pagina de intregistrare ca partener o gasiti la adresa http://carturari.ro/affiliate_affiliate.php .
Scriptul nu este tradus pentru a pastra denumirile originale in limba engleza cu care sunt obisnuiti toti webmasterii. Multumesc si va astept intr-o colaborare reciproc benefica.
Orice site poate plasa intr-un loc o carte care are legatura cu siteul sau.
pentru a mai anima putin spiritul aici am sa spun ca primul afiliat librarie online (http://www.carturari.ro) a intregistrat in 4 zile 165 de clikuri si 3 vanzari comision 9.5 RON - de unde trag eu concluzia ca lumea e interesata de carte...inca mai citim..inca ne mai cultivam.
deasemenea vreau sa adaug faptul ca orice profil de site isi poate gasi o serie de 4-5 carti pe care sa le promoveze si din care sa scoata profit...imaginile cartilor sunt mici (ocupa spatiu putin) dar sunt vizibile si destul de bine concentrate ca si imagine - deci atragatoare.
dacian
03-13-2008, 06:31 PM
Cand va fi site-ul functional sa ma anunti si pe mine , pana atunci acolo la tine nu sunt decat 'JOCURI PE CALCULATOR CU GRAFICA NASPA".Daca te vei intreba de ce zic asta vreau sa-ti spun ca m-am inregistrat la tine pe site ( pierdere de timp ) si adresa de mail folosita la inregistrare ( pacat ca nu am facut un screenshot ) nu este regasita in baza de date a site-ului.
//edit
Am mailul primit de pe site , asta in caz ca te gandesti ca vreau doar sa fac baza sau anti-reclama.
Cand va fi site-ul functional sa ma anunti si pe mine , pana atunci acolo la tine nu sunt decat 'JOCURI PE CALCULATOR CU GRAFICA NASPA".Daca te vei intreba de ce zic asta vreau sa-ti spun ca m-am inregistrat la tine pe site ( pierdere de timp ) si adresa de mail folosita la inregistrare ( pacat ca nu am facut un screenshot ) nu este regasita in baza de date a site-ului.
//edit
Am mailul primit de pe site , asta in caz ca te gandesti ca vreau doar sa fac baza sau anti-reclama.
hei dacian! iti multumim ca ai pierdut timpul pe carturari.ro si imi pare rau ca ai ajuns la concluzia asta...
as dori totusi sa stiu ce iintelegi prin 'JOCURI PE CALCULATOR CU GRAFICA NASPA"?
intradevar adresa folosita pentru inregistrarea partenerilor nu e inclusa nicaieri pe site..insa as vrea sa inteleg de ce te-a deranjat acest aspect!
Cand va fi site-ul functional - ai avut probleme cu functionarea siteului in vreun fel?
te asigur ca raspunsul tau va fi folosit pentru imbunatatirea siteului carturari.ro
dacian
03-13-2008, 11:14 PM
Jocuri pe calculator = pierdere de timp pe un site , daca am intrat pe carturari.ro am intrat cu un scop , mi-am inregistrat un cont ( in ideea de afiliere ) si dupa ce termin cu inregistrarea vreau sa ma loghez . Si ghici , adresa de mail/parola gresita. Bun , poate am gresit eu la parola , vreau sa o recuperez , accesez linkul de recuperare parola si problema : adresa mea de mail nu figureaza in baza de date a site-ului ( dar mail de pe site am primit pe ea ) .Deci cum poti sa zici ca siteul merge bine ? Acum nici sa ma platesti nu voi mai face vreodata ( sau in urmatorii 20 de ani ) un cont pe carturari.ro. Daca apar probleme inca de la inregistrarea pe site ce sa mai zic de codul de afiliere .
Jocuri pe calculator = pierdere de timp pe un site , daca am intrat pe carturari.ro am intrat cu un scop , mi-am inregistrat un cont ( in ideea de afiliere ) si dupa ce termin cu inregistrarea vreau sa ma loghez . Si ghici , adresa de mail/parola gresita. Bun , poate am gresit eu la parola , vreau sa o recuperez , accesez linkul de recuperare parola si problema : adresa mea de mail nu figureaza in baza de date a site-ului ( dar mail de pe site am primit pe ea ) .Deci cum poti sa zici ca siteul merge bine ? Acum nici sa ma platesti nu voi mai face vreodata ( sau in urmatorii 20 de ani ) un cont pe carturari.ro. Daca apar probleme inca de la inregistrarea pe site ce sa mai zic de codul de afiliere .
te rog sa iti reinstalezi webbrowserul (fara sa actualizezi nimic la el ) si sa incerci se te reconectezi cu contul si parola facuta.
aceasta problema este frecventa si ma mira cu nu ti s-a mai intamplat pana acum. Problema nu este de la siteul nostru ci de la browserul tau.
Multumim pentru atentionari!
Krumel
03-13-2008, 11:53 PM
dacian, fa o reincercare si posteaza ce se intampla.
Sint sigur ca hcs o sa iti fie recunoscator.
dacian
03-14-2008, 10:02 AM
Krumel , voi reincerca , dar a fost putin cam enervant sa patesc asa ceva doar la o amarata de inregistrare a unui user nou pe site .
Hcs , e prima data cand patesc asa ceva ( si pot zice ca am destul timp de navigare pe net in spate ) , browserul folosit este un firefox , sistem de operare folosit CentOS , vechimea lui : 48 de ore si nu cred ca in 48 de ore a patit browserul ceva .
Am observat ca ai reusit pana la urma sa iti faci un cont si sa te loghezi :) - multa bafta in continuare
dacian
03-15-2008, 01:15 AM
A mers azi inscrierea foarte bine. Si mai observ ca nu mai are omu' intimitate nici pe net :p
Krumel
03-15-2008, 11:27 AM
E site-ul lui, e normal sa stie tot ce misca in el. :D
am modificat cookie la site in sensul ca acum ramane in browserul utilizatorului 24 de luni
ceea ce inseamna ca daca un client a intrat de pe siteul dumneavoastra acum..nu cumpara nimic..si dupa 1 an intra direct pe site si cumpara o carte ...aceea vanzare se inregistreaza in contul afiliatului...
dacian
03-24-2008, 01:38 AM
//ontopic - un lucru bun as zice eu :)
//offtopic - ma asteptam sa vad si aici propuneri de LE cu site-ul omului cu curatenia :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.