View Full Version : sa folosesc siFR pentru linkuri?
salut,
A mai folosit cineva siFR pentru linkuri ?
Dauneaza dpv al usability? Cum vede google-ul treaba cu siFR? Vad destul de multe site-uri mari folosind asa ceva dar nu pe link ci pe headinguri, stiti de ce ?
Imi pun aceste intrebari pentru ca linkurile care intentionez sa le pun siFR sunt f importante pentru site-ul care vreau sa il dezvolt si e o decizie destul de importanta daca voi folosi sau nu.
Necropsique
02-24-2008, 02:37 AM
Salut.
Un link sIFR in codul paginii afisate la ce lucrez acum, arata cam asa:
<div class="sifr"><a href="http://link.com">anchor</a></div>
Deci e citibil ca si link normal de boti.
Singurul dezavantaj ptr folosirea sIFR in exces pe care il vad eu, e delay-ul care il creeaza la afisare.
Nu am folosit pe mai multe link-uri pe aceasi pagina totusi ca sa iti pot da un raspuns sigur totusi.
nu e greu de controlat padding, margin ? ca am inteles ca le ia dupa ureche la fel si font-size.
Linkul este la fel ca pe un link chior din flash fara masca, adica actioneaza la hover doar pe partea desenata nu pe block cum iti apare din html ? Ai folosit ?
Necropsique
02-24-2008, 01:04 PM
Tot ptr. primul post.
Your (X)HTML document is still the exact same document it was before sIFR kicked in. Your code is untouched and sIFR is completely abstracted to the javascript layer; therefore, your accessibility, your search engine friendliness, and your semantics are the same as they were before
link (http://www.mikeindustries.com/sifr)
Linkul este la fel ca pe un link chior din flash fara masca, adica actioneaza la hover doar pe partea desenata nu pe block cum iti apare din html
De asta clasa pe care am aplicat sIFR-ul e a div-ului care are link-ul inclus
<div class="sifr"><a href="bla.com">bla</a></div>
si nu a link-ului
<a href="bla.com" class="sifr">bla</a>
La padding si margin din cate tin minte nu am avut nici o problema.
mersi frumos pentru raspuns voi incerca sa implementez si daca vor fi probleme te mai intreb.
Necropsique
02-26-2008, 01:36 PM
np. daca te pot ajuta, te ajut :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.