View Full Version : Inscriere in 300 directoare romanesti
Serviciul este oferit de catre S.C. SERV SISTEM S.R.L. Iasi, Romania, oferindu-se factura si angajamente prin contract. Garantia inscrierii o reprezinta trimiterea catre client a unui printscreen cu fiecare inscriere realizata (prinscreenul va fi facut dupa adaugarea datelor siteului - clientului).
Mai multe informatii puteti obtine accesand
http://inscrieredirectoare.siteuriweb.ro/
Inscrierea nu garanteaza introducerea efectiva in directoarele respective insa pentru a obtine rezultate cat mai bune vom incerca sa inscriem siteul clientului in mai mult de 300 directoare.
Pentru orice nemultumire va rugam sa trimiteti mail la adresa mentionata pentru rezolvarea pe cale amiabila.
Impotriva comentariilor si declaratiilor de orice tip la adresa serviciului care nu sunt conforme cu realitatea suntem nevoiti sa luam masurile legale ce se impun in astfel de situatii.
Va multumim.
darkstar_tfd
01-11-2008, 04:50 PM
Interesant serviciul, multumesc de informare.
Exista ceva asemanator si pentru directoarele straine ?
metrix77
01-14-2008, 06:25 PM
daca nu se garanteaza acceptarea site-ului in cele 300 directoare ..pentru ce oferiti contract ?
inteleg ca incercati sa inscrieti in mai mult de 300 ca sa fie acceptat cel putin in 300.. o chestie interesanta..dar si un pret ar fi bine de stiut... astept un pm..eventual..
Metrix, gasesti interesant un contract a carui valoare sa fie data de directoarele care accepta inscrierea?
De exemplu, tu propui site-ul in 325 de directoare si doar 270 il vor si accepta si lista ... As plati cifra corecta zic eu pentru fiecare inscriere acceptata... Totul contractual evident si facturat.
iskanderul
01-16-2008, 02:06 PM
in primul rand cine submite in directoare nu-ti poate garanta inscrierea. tu ii platesti munca si timpul consumat pentru completarea formularelor. acceptarea siteului depinde de proprietarul directorului si caltiatea siteului inscris
in primul rand cine submite in directoare nu-ti poate garanta inscrierea.
Corect, si nu are nimeni pretentia asta...
tu ii platesti munca si timpul consumat pentru completarea formularelor.
Corect si de data asta... insa...
acceptarea siteului depinde de proprietarul directorului si caltiatea siteului inscris
Avand in vedere ca cel care face inscrierile poate, si chiar vede siteul pe care urmeaza sa il inscrie poate refuza job-ul daca considera ca acesta nu poate avea sanse de acceptare. Se vede de la o posta daca un site are sau nu astfel de sanse.
Si ca sa fie corect pana la capat, si pentru ca ambele parti sa aiba de castigat, si pentru ca "ocnasul" are posibilitatea refuzarii jobului, propunerea mea cred ca este destul de corecta pentru ambele parti.
Sau, mai poate exista varianta: o suma fixa (mai mica) pentru job (gen taxa de instalare :) ) si apoi in functie de cele acceptate se plateste x $ pentru fiecare acceptat.
Nu stiu, este doar parerea mea si unghiul din care eu vad jobul corect pentru ambele parti... Altfel, cine castiga si cine pierde?
PS
Site-ul de care ma ocup personal si pe care il inscriu in directoare chiar eu, nu a fost refuzat niciodata pana acum de vreun director web romanesc (caci astea ma intereseaza). Rare sunt cazurile cand se refuza un site decent.
delpi
01-22-2008, 10:38 AM
din cate am auzit, nu este recomandat sa inscrii in multe directoare intr-un timp scurt...
inscrierea trebuie sa se faca treptat, cu cateva directoare pe zi...
am incercat si eu sa ofer acest serviciu, dar nu prea am avut succes, asa ca a ramas sa-mi inscriu doar site-urile mele.
ps. nu am scris astea in nume de rau, este doar o parere, pe care am auzit-o de la altii.
Shumi
01-22-2008, 10:47 PM
din cate am auzit, nu este recomandat sa inscrii in multe directoare intr-un timp scurt...
inscrierea trebuie sa se faca treptat, cu cateva directoare pe zi...
De ce?
Cred ca nu conteaza in cate directoare inscrii pe zi, pentru ca nu te accepta pe moment, sunt directoare care te accepta abia dupa x luni.
Krumel
01-22-2008, 10:55 PM
De ce?
Cred ca nu conteaza in cate directoare inscrii pe zi, pentru ca nu te accepta pe moment, sunt directoare care te accepta abia dupa x luni.
Google poate vedea numarul de IBL-uri si raportul timp/numar. Un numar marit de IBL-uri creat intr-un timp scurt, poate sugera o motivatie de spam...sau creare de IBL-uri artificial, fortat, nenatural.
Sint oameni care au "beneficiat" de pe urma "indexarilor rapide".
darkstar_tfd
01-23-2008, 10:18 AM
Totusi intr-un fel Shumi are dreptate, directoarele accepta treptat, deci o sa se creeze o continuitare in indexarea linkurilor. In 10-14 zile daca esti acceptat in majoritatea ai creat o continuitate buna de obtinere a linkurilor. Ideea e ca, dupa ce termini cu directoarele, trebuie sa iti continui munca de link building sub acelasi raport in timp.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.