PDA

View Full Version : Unde imi vind domeniul ?

bloggero
02-20-2008, 11:08 PM
Am un domeniu de po ke r , luat dintr-un impuls.
Unde imi vind domeniul ?

Pe Sedo, am incercat... da' degeaba.

eugen
02-21-2008, 04:55 PM
Incearca si pe selldomain(.)ro.

Aurel63
02-22-2008, 12:43 PM
Despre selldomain.ro, ei poate au intentii bune, dar cei ce scot site-uri la vanzare, unii din ei...nu stiu cum sa zic, cam periculoase linkurile.
Si apropo: cat speri sa scoti pe domeniu? de o bere, doua? Poate ca nisa este hot, dar nu stiu cat de multi se vor inghesui; cei ce sunt pe problema, probabil au deja 4-5 domenii pe poker, avand in vedere cati fraieri vor sa-si piarda banii online la pokere, in loc sa se duca si sa-i cheltuie in mod mai placut.

pt Eugen..oarecum off-topic:
este stricta chestia cu "min 100 vizitatori pe site pentru neogen pay per click" sau e valabila si pentru cele sub 100 viz/zi... (ma uitai pe site-ul tau anti tutun, e super!). Bafta!

eugen
02-22-2008, 09:24 PM
Mersi pentru apreciere.

Sincer nu am inteles la ce te refereai cu "min 100 vizitatori pe site pentru neogen pay per click"...

Aurel63
02-23-2008, 06:24 AM
Mersi pentru apreciere.

Sincer nu am inteles la ce te refereai cu "min 100 vizitatori pe site pentru neogen pay per click"...

Pai am invatat-o pe fie-mea sa faca blog, ca e la moda (e in clasa a 6-a), asa ca are timp de invatat. Momentan sie un pic de optimizare on page, urmareste keywordurile, etc. Insa, avand un site de statsuri si avatare, [momentan are trafic de 60-80 de vizitatori/zi (a avut si 200/zi, da s-a lasat pagubasa, s-a plictisit sa tot adauge continut in exces, fortat)], clcikurile din adsense se latesc f prost (sub 1 cent/click.

Eram curios daca neogen accepta la programul pay per click site-uri cu mai putin de 100 vizitatori pe zi. Oricum, contul meu Neogen nu e nou (e chiar vechi), dar asta nu poate fi un atu in plus ca sunt serios si verificat pentru a putea fi acceptat si cu site sub 100 vizitatori pe zi in programul "pay per click".

acidhouse
02-25-2008, 03:09 PM
ne poti spune numele domeniului ?

bloggero
02-25-2008, 05:06 PM
po ker b. org - fara spatii

eugen
02-25-2008, 05:57 PM
Eram curios daca neogen accepta la programul pay per click site-uri cu mai putin de 100 vizitatori pe zi. Oricum, contul meu Neogen nu e nou (e chiar vechi), dar asta nu poate fi un atu in plus ca sunt serios si verificat pentru a putea fi acceptat si cu site sub 100 vizitatori pe zi in programul "pay per click".

Eu n-am avut probleme cu inscrierea sitului si nu depasesc 100 / zi.

Stefan
02-26-2008, 11:47 AM
Si pe webhostingtalk stiu ca este o sectiune pentru asa ceva. Si totusi.. de ce nu incerci chiar aici?

imaginelife99
12-03-2008, 02:22 AM
Ramai la adsense, neogen nu o sa se poata compara cu reteaua contextuala google.
Pretul mic il obtii probabil (si doar dau cu parerea aici) pentru ca ai continut ne-original si ctr prost.
Un site de 10.000 / zi si 400 de clicks / day scoate mai prost ca un site de 1000 / zi si 60-80 clicks/day

Dintr-un test facut de mine, concluziile au fost destul de clare - (o sa le postez mai detaliat alta data).
Nu poti sa gandesti in felul urmator:
- la adsense am 100 clicks si 0.03 $ /click
aaaa lasa ma bag la neogen ca aia ai 0.05 euro / click; wow imi triplez veniturile
Si de fapt cand pui neogen o sa observi ca de fapt o sa ai 10-20 clicks (de 0.05 ce e drept)
:)
succese