PDA

View Full Version : Coder joomla

hcs
02-20-2008, 11:39 AM
Caut coder joomla pentru un template psd.
Am negociat un template psd nou pentru cure de slabire (http://www.slabirefit.ro). Acum caut pe cineva care sa-mi codeze respectivu template cu precizarea ca am un mic moft referitor la codare in sensul ca vreau un anumit modul sa se incarce primul dar sa apara la locul lui. (sper sa intelega careva ce am spus aici). Si vreau si un Pret rezonabil. (logic - toti vrem asa).

darkstar_tfd
02-20-2008, 01:29 PM
Eu scriu de ceva vreme templates Joomla, am mai multe exemple de site-uri la care am lucrat, dar la unele mai fac finisari pentru IE 6 ( deh mereu a fost problema cu IE ).

La chestia cu..sa se incarce primul dar sa apara la locul lui nu pricep nimic. Modulele se incarca din index.php normal.

In fine, daca te intereseaza, lasa-mi un pm.

dacian
02-20-2008, 07:47 PM
Nici eu nu inteleg de ce vrei ca respectivul modul sa se incarce primul , eventual se poate modifica respectivul modul incat sa ruleze primul ( sunt si unele conditii totusi ).Cred ca pretul va fi pentru 2 lucrari distincte : implementare template si/sau modificare modul.Doar daca nu te poate ajuta darkstar_tfd poti sa ma anunti pe mine .

hcs
02-20-2008, 11:08 PM
na..fiecare om cu trasnaia lui..daca eu vreau modulul ala primul...i-am dar pm timisoreanului daca el nu ma poate ajuta am sa explic urmatorului din lista...merci..

darkstar_tfd
02-21-2008, 12:19 PM
hcs amandoi suntem din timisoara :)