View Full Version : Am nevoie de linkuri din...
darkstar_tfd
01-11-2008, 04:38 PM
.... domeniul online shops, tipografic, editorial, sanatate, nutritie. Site-urile au PR mic, unele mai multi, altele mai putini vizitatori. Link pot sa dau la cerere, daca e cineva interesat.
Multumesc
allergic
01-11-2008, 05:26 PM
ma intereseaza in special tipografic si editorial . Despre ce site e vorba ? Eu caut niste parteneri pentru site-ul meu cu citate (http://www.citate-celebre.com) , dar vreau sa fie cat de dintr-un domeniu asemanator (educatie, cultura, ceva legat de carti , ziare etc) .
darkstar_tfd
01-11-2008, 06:18 PM
din domeniul tipografic e site-ul de prezentare al unei tipografii, apoi un online shop pentru chestii legate de tipografie, cateva tutoriale de management al culorilor, informatii despre pregatire pentru tipar etc.
Daca esti interesat si nu ai neaparat preferinta pentru trafic mare, atunci lasa-mi un PM.
Multumesc
metrix77
01-14-2008, 06:06 PM
ma intereseaza link pe site-urile de nutritie, sanatate, sport...trimite-mi un pm sau posteaza site-urile sa le vedem...
darkstar_tfd
01-14-2008, 10:16 PM
Lasa-mi te rog un PM tu cu site-urile tale; pentru ce lucrez eu cauta pe Google.ro "cure de slabire" al 3lea rezultat acum sau pe google.com primul.
Daca esti cu adevarat interesant, astept cu interes un semn de la tine.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.