PDA

View Full Version : Respingere site din dmoz

dragoserv
02-16-2008, 04:59 PM
Am inscris acum ceva timp in dmoz site-ul Femei-Moderne.ro, am asteptat ceva timp pana la urma site-ul nu a fost acceptat (asta spunandu-mi un editor de la alta categorie) motivul neacceptarii a fost cateva articole care erau preluate de la un ziar, despre care nu am stiut ca unul din editori copiaza si nu scrie (compune) asa cum ne-am inteles, in momentul de fata le-am sters si site-ul are numai continut propriu, intrebarea mea este: acum ca site-ul este curat il mai pot inscrie inca o data in dmoz? pana la urma asta se vrea in director dupa cum stiu eu site-uri "curate" si datorita acelui editor am reusit sa am un site curat...
Astept raspuns de la un editor....
Multumesc!

Scobee
02-16-2008, 05:08 PM
Eu zic sa il inscrii din nou ... daca ai facut modificari cu privire la continut & spui ca e ok acum

dragoserv
02-16-2008, 05:38 PM
L-am inscris.
Titlu: "Femei Moderne"
Descriere: "Portal dedicat femeilor, articole, teste, forum, modă, frumuseţe, diete."
Sa vedem rezultatul acum :)

Krumel
02-16-2008, 09:52 PM
dragoserv, bine ai venit si aici.
Rezutatul o sa trebuiasca sa il astepti ca oricare alt webmaster care trimite un site in ODP.

Faptul ca ai facut un post aici nu iti garateaza inscrierea si nici nu forteaza mana unui editor spre al adauga.

Ai rabdare. :)

dragoserv
02-16-2008, 10:13 PM
Nu am zis ca nu o sa astept, cunosc destul de bine regulile dmoz, am scris aici pentru ca a fost o mica problema cu site-ul dupa cum am spus mai sus si cu ajutorul unui editor site-ul este asa cum trebuie :)
Doar asta se vrea in Dmoz, site-uri cat mai curate si cu continut propriu.
Acum astept...:p

dragoserv
02-20-2008, 06:52 PM
Azi am vazut ca am avut un refer din editors.dmoz.org dar site-ul inca nu apare listat.....daca nici acest site nu merita listat inseamna ca nu mai stiu ce inseamna un site....cred ca cel care se ocupa de categoria Top: World: Română: Societate: Oameni: Femei are ceva cu mine sau este vreun concurent de-al meu....altfel nu-mi explic...:mad: :mad: :mad: :mad:

Krumel
02-20-2008, 06:56 PM
dragoserv, scoate-ti din cap prostia asta.
Si iti spun si de ce: foarte recent tocmai a zburat un editor care a fost "sensibil" cu site-urile altora in categoria in care edita.

Ai rabdare.

Aurel63
02-22-2008, 01:05 PM
Nu stiu de ce te cramponezi atat pe inscrierea in dmoz; la cata energie consumi cu chestia asta, aveai timp sa mai adaugi ceva continut pe site.

Am experiente de amblele feluri cu dmoz: si site respins, si site inscris rapid , in 4 zile. Acu depinde si de nisa; pe nisa mea editorul e activ si oricum e o nisa foarte ...nisa: sah.

In schimb pe alta nisa am gasti site-uri indoielnice listate si site-ul meu de continut nu a fost inscris. Si mi-a trecut repede, am bagat continut in continuare si sunt listat sus in google, in conditiile in care sunt pe subdomeniu gratuit de la blogspot.

Sfatul meu: nu faceti un capat de tara din listarea in dmoz. E buna daca e, nu e nici o tragedie daca esti respins.

Necropsique
02-22-2008, 01:20 PM
Dmoz e puternic overrated.

Parerea mea.

dragoserv
04-10-2008, 03:33 AM
Nu am mai avut timp sa intru pe forum dar de ceva timp mi-a fost acceptat site-ul Femei-Moderne.ro in DMOZ....deci cu potin efort se poate :)
Tocmai am adaugat si celelalte 3 site-uri ale mele
Sper ca am ales bine categoriile...nu-mi ramane decat sa astept si sa sper...:D
Numai bine!

Krumel
04-10-2008, 10:54 AM
Ti-am editat postul.

Deja intreci masura.

Ti-am explicat ca nu e nevoie sa postezi aici site-urile tale in ideea ca vor fi adaugate.

Singurul tau scop pr forumul asta, cam asta e.

Ma lipsesc de asa ceva.

sobolanu
04-18-2008, 06:58 AM
Dmoz e puternic overrated.

Parerea mea.

Corect. Lumea e obsedată de Dmoz. Nu contează nici greutatea Dmoz și nici faptul că siteurile aflate în google directory ies de multe ori mai sus decât altele.

Măi băieți, și eu sunt editor Dmoz. Și în română am o categorie iar în engleză am foarte multe categorii importante.

Absolut nimeni din Dmoz nu vă respinge. (Deși în .ro e cam rahat și brambureală).

Dacă îndeplinești 2 condiții: ești un site cu content unic și relevant, nu ai cum să nu intri. Ca să ai un ajutor, sunt convins că Krumel (care are o funcție destul de mare pentru .ro) te va putea ajuta. Dacă siteul tău e în limba engleză, te pot ajuta eu. Evident, respectand regulile Dmoz. Probabil că mulți webmasteri consideră Dmoz ca fiind "unfriendly". Nu este așa. Și de asta m-am și certat cu Dmoz .ro, care avea tendința să includă multe lucruri nevalorice.Oricum, Krumel și cu Inistea au alte concepții decât restul Dmoz. Totuși, îi lăsăm să facă ce consideră. Personal am încercat să-i evaluez, întrucât aveam dreptul. Ghici ce? Șefii români de la Dmoz, nu numai că sunt corecți, dar sunt super corecți.

Deci dacă te referi la Dmoz în limba româna, certific cu toată autoritatea pe care o am că totul se întâmplă corect.

Dimpotrivă, editorii români de la Dmoz lasă prea mulți oameni să intre.

costelionas
04-19-2008, 03:52 AM
Eu am inscris situl de vre-o 2 saptamani si nu mi-a aparut. Zice "aceasta categorie are nevoie de un editor" http://www.dmoz.org/World/Rom%c3%a2n%c4%83/Cump%c4%83r%c4%83turi_online/Anun%c5%a3uri/.

hcs
04-20-2008, 10:34 PM
Eu am inscris situl de vre-o 2 saptamani si nu mi-a aparut. Zice "aceasta categorie are nevoie de un editor" http://www.dmoz.org/World/Rom%c3%a2n%c4%83/Cump%c4%83r%c4%83turi_online/Anun%c5%a3uri/.

O sa ti-l editeze un editor de pe general..fii linistit!

Necropsique
04-21-2008, 12:05 AM
Corect. Lumea e obsedată de Dmoz. Nu contează nici greutatea Dmoz și nici faptul că siteurile aflate în google directory ies de multe ori mai sus decât altele.

E un fel de mit.. alimentat de "babutele" SEO, in stilul clasic "zice unul ceva, preia toata lumea si pana a doua zi devine certitudine".

In fine, pana nu vad un test sau o statistica reala legata de greutatea dmoz, nu pot decat sa ma distrez cand vad cate un dragoserv la fiecare colt, crezand ca internetul incepe si se termina cu dmoz.

Greutate are si probabil greutate au si sutele sau miile de clone care iau continutul de pe dmoz.. in plus sau in minus.. dar sub nici o forma nu reprezinta o "piatra de hotar" a SEO.

nuk3r
07-22-2008, 08:03 PM
Salut,

Am si eu o intrebare legata de dmoz.

Incepator fiind, mi-am ales ca si proiect de diploma realizarea unui "portal" dedicat situatiilor de urgenta (pompieri , smurd , etc). Am ales joomla ca si platforma si am inceput sa incarc material. Eu student la Facultatea de Pompieri :) , cam nestudiat prin ale programarii , citeam pe diverse site-uri despre Dmoz , dmoz , dmoz si am zis sa introduc si eu site-ul meu aici.

Asta acum vreo 2 luni , de atunci niciun raspuns. Daca mi se refuza acceptul in director primesc vreun raspuns ? sau consider ca fiind inca in standby si ca pana la urma cineva va oferi aprobarea sau dezaprobarea asupra site-ului ?

Nu dau numele .. ca sa nu creez aceea tendinta de care vorbea administratorul forumului mai devreme

Toate cele bune
Simi

Krumel
07-22-2008, 08:37 PM
Daca mi se refuza acceptul in director primesc vreun raspuns ? sau consider ca fiind inca in standby si ca pana la urma cineva va oferi aprobarea sau dezaprobarea asupra site-ului ?

Salut nuk3r
Nu primesti nici un raspuns indiferent de ceea ce se intampla. la cate site-uri sint in DMOZ in asteptare, ODP nu poate raspunde tuturor.

Daca site-ul o sa fie adaugat o sa iti dai seama. Daca nu, asteapta cateva luni.

nuk3r
07-23-2008, 04:21 PM
Multumesc Krumel pentru raspunsul prompt.
Atunci o sa mai astept ceva vreme, desi nu stiu in care masura e "bun" site-ul meu pentru a intra in Dmoz.
Introducerea in directoarele romanesti are vreun efect ? e necesara ?

Krumel
07-23-2008, 06:34 PM
Normal ca are efect inscrierea in directoare romanesti.
Trimite pe privat site-u sa vedem daca poate fi adaugat in DMOZ.
Macar sa nu astepti degeaba.

nuk3r
07-24-2008, 05:35 AM
Ok ,
Multumesc mult