PDA

View Full Version : Cateva explicatii

Krumel
01-11-2008, 12:43 PM
OK, ca sa evit anumite intrebari (indreptatite defapt) despre Seo Romania am sa postez aici cateva motivatii:

- de ce seo-romania.com si nu seo-romania.ro
- de ce hosting US si nu .ro

Am ales seo-romania.com din diferite considerente:

1. seo e termen englezesc si nu romanesc. Daca as fi vrut sa fac ceva strict romanesc as fi ales optimizare-romania.ro (aviz amatorilor)

.com pentru ca SEO se practica pe tot www-ul si nu doar pe .ro
Apoi, domeniul are mai putina importanta, .com, .ro sau .cn nu prea conteaza. Importanta e data de continut, useri si IBL-uri.

In concluzie, Seo Romania trateaza subiecte englezesti de SEO aplicate pe .ro

2. Hosting US pentru ca deasemenea nu cred ca are importanta prea mare daca e pe US sau .ro . Defapt, daca stii sa manipulezi niste link-uri, ajungi ca hostingul sa nu mai aibe o amprenta prea mare.

Am demonstrat de multe ori ca site-urile hostate pe US ies la cautari romanesti, exceptand, evident pe cautarile stricte gen "pagini din Romānia".

De ce nu .ro?
Pentru ca am primit asa de multe oferte de gazduire graturita pe .ro incat am ales US. Nu cred in gratuitati si nimeni nu mi-a propus o oferta, ci doar gratuitati.

O sa completez lista de explicatii cu altele in curand. Daca o sa mai fie nevoie.

Ianna
02-06-2008, 07:32 PM
Motivul ptr care ati ales respectivul hosting nu ma intereseaza INSA aveti probleme (mai ales ca sunteti la inceput ar trebui sa conteze): Va cade serverul f des ...si ieri si azi (ore diferite) am incercat sa accesez forumul si nu se conecta...Uneori e vorba de 1min alteori....nu stau sa incerc de multe ori sa vad clar cat dureaza.

PS: chiar acum cand am incercat sa postez mesajul (10.27 -USA,IL) mi-a aparut IE cannot display the webpage

Krumel
02-06-2008, 07:34 PM
Stim Ianna, multumim.
Tomai asteptam aprobarea unui server dedicat. Noi pierdem bani din cauza asta si nu ne convine.

Cat de curand nu or sa mai fie probleme.