PDA

View Full Version : dmoz - sfatul meu!

hcs
02-03-2008, 10:01 PM
Luati si inscrieti in dmoz siteuri de calitate. Daca aveti probleme cu inscrierea luati si postati aici poate afla editorii mai repede de problemele voastre. Luati si cititi cu atentie regulile Dmoz inainte de a posta informatii acolo - o descriere "buna" duce la o inscriere mai rapida a siteului.
Daca doriti sa faceti directoare web luati baza de date de la dmoz decat alte baze de date si google nu va zice ca e duplicate content...asta va zic eu sigur. Nu uitati sa respectati conditiile cand postati baza de date.

2sharp
02-04-2008, 12:03 AM
What are you talking about? :confused:

Ianna
02-04-2008, 04:06 AM
@dunno hcs, eu am ajuns la concluzia ca, dupa ce indeplinesti conditiile inscrierii, totul tine de noroc si rabdare. Tin minte ca am incercat de vreo 3 ori sa-mi adaug blogul cu tutoriale si nu a fost adaugat ...pana cand m-a atentionat un coleg ca a aparut pe dmoz. Si nu am ridicat manuta pe nici un forum si nici e-mail-uri cu rugaminti nu am trimis.:D

eugen
02-04-2008, 10:24 PM
Subscriu...

Un sit mi-a fost adaugat in DMOZ dupa ~ 2 ani, asta dupa ce am trimis de 3 ori formularul.

@Ianna: sa fie o coincidenta numarul de incercari ? :cool:

Krumel
02-04-2008, 10:34 PM
Criticile sint indreptatite.
Sa motivez acum de ce un site nu apare cand vrea un webmaster, ar fi o prostie.

E simplu, daca un editor e activ, site-ul e ca si adaugat.

Dar nu uitati de faptul ca un site trimis in ODP nu e neaparat adaugat si ca trebuie sa respectati conditiile de inscriere.

Faptul ca editorii sint voluntari...e ca si cum as da apa la moara celor care zic ca sint corupti.

De multe ori am zis sa trimiteti site-ul in ODP si sa il lasati acolo in asteptare o perioada si sa va vedeti de altele....

Daca descoperiti nereguli, reaportati-le. Sint editori care au fost scosi din ODP foarte decurand pe diferite motive de abuz.

Asta nu ca sa acopar posibilitatea unui editor corupt, ci ca sa fac transparenta modalitatea de a elimina editori ce sint corupti.

Gin
02-04-2008, 11:34 PM
cati editori sunt pe ro?:confused:

hcs
02-05-2008, 10:18 PM
cati editori sunt pe ro?:confused:
putini..la 15000 de siteuri indexate...f.putini...
oricum daca observi ca siteul tau nu a fost inclus 2-3 luni (maxim) mai citeste odata conditiile, reformuleaza titlul si descrierea, informeaza-te si arunca link-ul acolo din nou. Avand in vedere importanta pe care o are inscrierea eu zic ca merita.

Scobee
02-15-2008, 01:11 PM
Pana la urma ideea e ca site-ul tau apare in 2-3 luni ... dar nu o sa vezi un alt site inscris odata cu tine care sa apara mai repede ca al tau (in aceeasi categorie zic).
Pt a selecta siteurile si a le verifica necesita foarte multa munca .. pt ca trebuie selectate & de aceea pana se ajunge la unele categorii ... dureaza.