PDA

View Full Version : Google chiar are reprezentanta in Bucuresti?

Ianna
02-01-2008, 05:18 PM
Am dat din intamplare peste o stire si sunt tare curioasa care e din Bucuresti si a avut curiozitatea sa testeze daca stirea e adevarata sau nu.

"Google Bucharest SRL, a carei infiintare a fost finalizata pe 15 ianuarie 2008.

Avand statutul de societate cu raspundere limitata si un capital social de 200 de RON, Google Bucharest SRL a declarat ca obiect principal de activitate “consultanta si furnizare de alte produse software”. Sediul societatii este in Bucuresti, pe Bulevardul Aviatorilor, nr. 43, etaj 4, cam. 7.
Singurul actionar al societatii din Romania este compania-mama GOOGLE INTERNATIONAL LLC, avand sediul in Statele Unite, in localitatea Mountain View din California.

Google Bucharest va fi administrata de 5 persoane: John Kent Walker JR, cetatean american nascut in Taipei (Taiwan), Lloyd Hartley Martin, cetatean american nascut in California, Nikesh Arora, cetatean american nascut in New Delhi(India), Graham Law, cetatean britanic nascut in Londra (Marea Britanie) si John Thomas Herlihy, cetatean irlandez nascut in Cork(Irlanda)"

Sursa (http://www.blitztech.ro/business/google-si-a-deschis-reprezentanta-in-romania/)

PiticStyle
02-01-2008, 05:39 PM
Nu stiu cat este de adevarata dar cu siguranta vor avea succes s-au clienti si nu neaparat din cauza echipei ci numelui ... GOOGLE!

toto
02-01-2008, 10:09 PM
Da, Google are birouri in Romania.

GOOGLE BUCHAREST S.R.L.
INREGISTRAT din data 15 January 2008
Adresa: B-dul Aviatorilor 43 BUCURESTI

Reg Com: J40/357/2008
CIF: 23047266
Tel: 0212025900

Scobee
02-15-2008, 01:16 PM
Totusi nu cred ca e vb de acelasi google ... :)
Au ei oameni romani (foarte putini) dar nu cred ca au facut si o firma ... pt ca nu e relevant, functionand sub marca Google INC ... de ce le-ar trebui o firma romaneasca ?!

toto
02-18-2008, 08:12 AM
O sa razi, dar procentul de romani in google e foarte mare... Nu sunt doar cativa... Si iti vine sa crezi sau nu, chiar e vorba de G aici... nu de altcineva... Nici macar nu ai putea sa iti faci o firma care sa cuprinda cuvantul "google" ... De ce au nevoie de firma in Romania? E o intrebare... prostuta. Fara suparare. :)

Scobee
02-19-2008, 01:05 PM
Stiu ca procentul de romani e foarte mare, la fel ca la Microsoft de altfel.
Insa .. capital social 200 RON ... lets be real, but nah, who knows :)
Totusi, de ce sa nu imi pot face firma care sa contina cuvantul 'Google' ? sa fim seriosi ... nu se cheama Google SRL .. se cheama Google Bucharest, nah, eu am vazut multe firme de astea ... iti place un nume la unu, mai adaugi un cuvant si gata noul nume :)