View Full Version : Am nevoie de un layout
Am nevoie de un layout pentru un website.
Tema siteului: inchiriere mobilier
Pagini necesare:
- index
- categorii de mobilier (scaune,mese,etc)
- pagina de detalii produs
Paginile ar trebui livrate in format *png (Fireworks), gata de taiat.
Neaparat, designul trebuie sa fie original si sa apartina autorului.
Jobul este serios, nu imi arde de gluma ... Astept drafturi sau propuneri (inclusiv cotatie de pret) in acest thread, sub forma de posturi cu atasamente (de calitate inferioara sau cu watermark) ale imaginilor incluse. Va rog NU trimiteti PM, nu voi raspunde.
Daca sunt neclaritati astept intrebarile...
Multumesc.
Ianna
02-01-2008, 01:38 AM
preferi doar Fireworks, Photoshop nu te incanta cu nimic?
Design tre sa fie web 2.0? Sau simplu si elegant? (nu text mare nu efecte web 2.0)
Preferinta culori?
Preferi 1024x768 sau 800x600?
Ai nevoie si de logo?
Site-ul va fi gen brosura/galerie sau se poate face comanda (inchiriere)si online?
Cate butoane la meniu? Are submeniu?
Ianna, multumesc pentru raspuns si intrebari... iata raspunsurile:
preferi doar Fireworks, Photoshop nu te incanta cu nimic?
Ma incanta orice format... Personal prefer fireworks atunci cand fac slice-uire pentru web. Photoshop-ul este o ounealta un pic mai perfecta si o folosesc mai rar, la proiecte print, etc ... So, anything work with me...
Design tre sa fie web 2.0? Sau simplu si elegant? (nu text mare nu efecte web 2.0)
Sincer... nu m-am gandit la acest aspect absolut deloc... As fi curios cum ar arata si in web20 dar si simplu si curat...
Preferinta culori?
Nu, las la aprecierea designer-ului...
Preferi 1024x768 sau 800x600?
1024x768
Ai nevoie si de logo?
Da, dar ceva simplu...
Site-ul va fi gen brosura/galerie sau se poate face comanda (inchiriere)si online?
Site-ul va fi gen brosura, mai exact: vor fi un numar de firme care ofera spre inchiriere mobilier... La fiecare produs ar trebui sa fie o optiune de contact pentru firma care ofera acele produse... Un fel de "cere o cotatie acum"
Cate butoane la meniu? Are submeniu?
Site-ul are categorii principale de mobilier gen: scaune, mese, etc... si unele au si subcategorii gen: indoor, outdoor, plastic, metal...
PS
Neaparat va rog sa postati aici, public screenshoturi are propunerilor voastre. Nu vreau sa aud peste o vreme, Mi-ai furat ideea de layout. Expunandu-le public toata lumea va stii exact ale cui au fost, etc... Nu am fost acuzat pana acum de asa ceva insa incerc sa fiu cat pot de precaut in situatiile astea.
Ianna
02-02-2008, 04:54 PM
1st draft. Astept comentarii ca sa inteleg mai bine ce anume cauti la design
http://anadesign.info/samples/mob.jpg
si e photoshop...
iskanderul
02-03-2008, 12:43 AM
mistoooo :D
Krumel
02-03-2008, 12:28 PM
Ianna, ar fi bine sa iti protejezi creatia.
Daca consideri ca e deajuns, putem scoate imaginea.
2sharp
02-03-2008, 01:59 PM
Ianna, ar fi bine sa iti protejezi creatia.
Daca consideri ca e deajuns, putem scoate imaginea.
Pai uite ce calitate proasta e. Numai un idiot ar fura un sample JPG sa-l taie si sa-si faca site.
PS: Am uitat sa precizez ca scrie sample peste tot. Si oricum, cine poate reproduce asa ceva de la 0, daca te referi doar la ideea in sine, e in stare sa-si faca propriul design, adica nu are nevoie sa fure. :)
Ianna
02-03-2008, 06:19 PM
Am facut jpg-ul si mai mic. Insa calitatea jpg-ului este ff proasta avand in vedere ca layout-ul este la cerita lui toto 1024x768 iar scrisul sample AnaDesign este peste tot layout-ul.
Chiar voi cum va protejati mai bine de atat un design sample?
Multumesc Ianna pt efort... Astept si pretul tau... de fapt al lucrarii tale... :p
Krumel
02-04-2008, 12:19 PM
Pai uite ce calitate proasta e. Numai un idiot ar fura un sample JPG sa-l taie si sa-si faca site.
PS: Am uitat sa precizez ca scrie sample peste tot. Si oricum, cine poate reproduce asa ceva de la 0, daca te referi doar la ideea in sine, e in stare sa-si faca propriul design, adica nu are nevoie sa fure. :)
Te anunt ca in .ro idiotii sint in stare sa copie sau sa faca un site sa "semene" cu altul.
Cu sau fara "sample".
Dar probabil voi stiti mai bine, eu as fi preferat sa va protejati creatiile.
Ianna
02-04-2008, 05:35 PM
Preturile si negocierile nu le fac in public si prefer prin e-mail (telefonic sau ymsg) si asta ca sa nu las loc de discutii, comentarii si neintelegeri.
Ti-am trimis mesaj toto cu "pretul meu" pentru layout.
Am raspuns...
Deal-ul se va face cu "Ianna", deci poate fi considerat inchis topicul din punctul de vedere al eventualelor propuneri.
PS
Acum ca subiectul topicului si-a gasit linistea, il putem devia pe "how to protect your copyright"... :)
Krumel
02-04-2008, 05:53 PM
Pentru "how to protect your copyright" facem un alt topic.
Asta e inchis, daca sinteti deacord.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.